«برج علیشیر» و «کوهبرد سادات» همچنان منتظر اقدام راهداری هستند

ساکنان روستاهای برج علیشیر و کوهبرد سادات پس از گذشت حدود دو سال از وعده مسئولان، همچنان چشم انتظار «راهداری» برای رسیدگی به وضعیت نامناسب راه ارتباطی خود با دهدشت هستند.

ساکنان روستاهای برج علیشیر و کوهبرد سادات پس از گذشت حدود دو سال از وعده مسوولان، همچنان چشم انتظار «راهداری» برای رسیدگی به وضعیت نامناسب راه ارتباطی خود با دهدشت هستند.

به گزارش ریواس جنوب؛ ساکنان روستای برج علیشیر و روستاهای اطراف در ۱۰ کیلومتری دهدشت، از وجود راه ارتباطی بسیار خطرناک با مرکز شهرستان کهگیلویه رنج می برند.

حدود دو سال پیش ریواس جنوب در گزارشی که از وضعیت راه ارتباطی روستای برج علیشیر و روستاهای اطراف آن تهیه کرد، به مخاطرات این مسیر کوتاه اما پر تردد اشاره کرد. گزارشی که بلافاصله اتابک فرماندار وقت شهرستان و دیگر مسئولان شهرستانی و مدیر کل راهداری استان را به آنجا کشاند تا از مسیر ارتباطی این روستاها به دهدشت بازدید کنند و در همانجا همگان بر پر مخاطره بودن این مسیر صحه گذاشتند.(اینجا بخوانید)

بر اساس این گزارش و آن گونه که ریواس جنوب هم خبر آن را پوشش داد، رئیس وقت راهداری شهرستان کهگیلویه از لزوم ساماندهی این مسیر در سریع‌ترین زمان ممکن خبرداد.(اینجا بخوانید)

نکته قابل تامل در تردد این مسیر و لزوم اصلاح آن علاوه بر خانوارهای متعدد ساکن،  وجود مسکن مهر در روستای برج علیشیر و زمین های کشاورزی روستاهای اطراف آن به ویژه روستای کوهبرد سادات است که هر روز افراد زیادی را مجبور به تردد از این مسیر می کند.

بر اساس این گزارش میدانی و پس از بازدید حدود ۲ سال پیش، پل واقع در مسیر منتهی به روستای کوهبرد سادات به دلیل خالی شدن خاک زیر و اطراف آن به مرحله بحرانی خود رسیده است و هر آن ممکن است خطرات مالی و جانی خود را بر مردم این روستا تحمیل کند. خطری که رفع آن حقیقتاً بودجه چندانی لازم ندارد.

به هر حال مردم این روستاها از مسئولان راهداری استان کهگیلویه و بویراحمد و شهرستان کهگیلویه در دولت سیزدهم که با شعار محرومیت زدایی و عدالت اجتماعی بر روی کار آمدند، انتظار دارند کارِ کوچکِ نکرده در دولت قبل را انجام دهند.

در حقیقت اصلاح حداکثر ۱۲ کیلومتر راه روستایی انتظار زیادی از سوی ساکنان زیاد این روستاهای چسبیده به مرکز شهرستان نیست و لازم است مسوولان امر برای رفع خطرهای این مسیر توجه کنند.

خطر ریزش پل کوچک ورودی روستا

انتهای پیام/ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=143868

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.