ناگفته‌هايي از بارش‌هاي كم، و پيش‌بيني‌هاي اشتباه در كهگيلويه و بويراحمد

اما آنچه تاكنون به آن اشاره‌اي نشده موضوع تغير نقشه‌هاي هواشناسي از سوي برخي كشورهاي دشمن است به طوري كه تجزيه و تحليل نقشه‌هاي هواشناسي و پيش‌بيني بارندگي‌ها از سوي كارشناسان اين سازمان در رسانه‌ها كاملا درست بوده ولي اين نقشه‌ها را تغيير مي‌دهند تا باراني در كار نباشد!

اگر چه در آخرين روزهاي اسفند 93 باران‌هاي رحمت الهي تا حد زيادي مردم، كشاورزان و حاميان طبيعت را خوشحال كرد و بخشي از آسيب‌هاي بي‌باراني را جبران كرد ولي بارش‌هاي كم و پيش‌بيني‌هاي گاها نادقيق هواشناسي از واقعيت‌هاي سال گذشته و حتي اوايل سال جديد بوده است.

هواشناسيبه گزارش ريواس از كهگيلويه و بويراحمد، اين واقعيت تلخ در استان كهگيلويه و بويراحمد تابع دو معلول مهم است؛ يعني اينكه كم‌بارشي در اين استان به دو علت بوده كه يكي از آنها قبلا گفته شده و ديگري از ناگفته‌ها است.

عدم تجهيز امكانات پيشرفته روز دنيا و برخي كمبودها يكي از دلايل پيش‌بيني‌هاي اشتباه و غيردقيق هواشناسي از ورود و تأثيرگذاري سامانه‌هاي بارشي و توده‌ها است كه قبلا در رسانه‌ها و تريبون‌هاي مختلف به آن اشاره شده است.

اما آنچه تاكنون به آن اشاره‌اي نشده موضوع تغير نقشه‌هاي هواشناسي از سوي برخي كشورهاي دشمن است به طوري كه تجزيه و تحليل نقشه‌هاي هواشناسي و پيش‌بيني بارندگي‌ها از سوي كارشناسان اين سازمان در رسانه‌ها كاملا درست بوده ولي اين نقشه‌ها را تغيير مي‌دهند تا باراني در كار نباشد!

باروري ابرها و هدايت اين ابرها براي باريدن باران در يك نقطه خاص يك تكنولوژي پيشرفته دنيا است كه گويا تنها در اختيار اسرائيل و روسيه است.

برخي اخبار غيررسمي گواه آن است كه كشور غاصب اسرائيل و حتي روسيه قادر هستند با شكافتن “جو”، نقشه‌هاي هواشناسي ساير كشورها را تغيير دهند و باران‌ها را به مكان‌هاي ديگري هدايت كنند.

وجود ابرهاي بارشي سياه و ابري بودن آسمان ايران و اين استان در روزهاي متعددي از سال و عدم بارش باران‌‌هاي مؤثر اين احتمال را افزايش مي‌دهد كه چنين موضوعي صحت داشته باشد.

هر چند برخي كارشناسان حوزه هواشناسي اين موضوع را رد مي‌كنند ولي برخي ديگر به صراحت اين موضوع را مطرح و تأييد مي‌كنند.

عرصه هواشناسي متأثر از علوم جديدي است كه قادر است باران را به هر ميزان و هر مكاني فرود بياورد.

يكي از مديران و كارشناسان هواشناسي، موضوع درخواست كشورهاي صاحب تكنولوژي‌هاي براي فروش باران را تأييد كرده و گفته است: صاحبان تكنولوژي باروري ابرها و تغيير نقشه‌هاي هواشناسي مي‌گويند اگر پول بدهيد ما حتي در تابستان هم به شما باران مي‌دهيم!

كشور ما نيز در حوزه باروري ابرها اقدامات و پيشرفت‌هايي داشته و در اين زمينه اقداماتي را انجام داده است.

شكوهي، رئيس سازمان هواشناسي استان كهگيلويه و بويراحمد از شروع برنامه باروري ابرها در اين استان در سال جاري خبر داد و گفت: باروري ابرها بسيار هزينه‌بر است و در اين زمينه در حال رايزني و بررسي امكان انجام اين مهم هستيم.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=15825

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.