اسامی پنج نفر برای تصدی استانداری فارس نهایی شد

رئیس مجمع نمایندگان استان فارس از نهایی شدن اسامی پنج نفر برای تصدی استانداری فارس در جلسه امشب مجمع نمایندگان این استان خبرداد.

به گزارش ریواس محمدرضا رضایی امشب در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شیراز، در حاشیه جلسه مجمع نمایندگان استان فارس که برای بررسی انتصاب استاندار جدید فارس در حضورآیت‌الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس و آیت‌الله دستغیب نماینده مردم فارس در خبرگان رهبری تشکیل شد، اظهار داشت: پنج نفر از تعداد بیش از 10 نفر گزینه معرفی شده نهایی شد.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سلایق افراد انتخاب شده طوری است که این افراد مورد توجه دولت هستند بیان کرد: اسامی این افراد که هم بومی و هم غیربومی‌ بوده و دارای سوابق کلان مدیریتی در سطح ملی هستند با نظر آیت‌الله حائری شیرازی و آیت‌الله بهشتی از دیگر اعضای خبرگان رهبری فردا به رئیس جمهور اعلام تا در این هفته رایزنی لازم برای نهایی شدن انتخاب استاندار فارس صورت گیرد.

رئیس مجمع نمایندگان فارس با اشاره به حضور 16 نماینده از 18 نماینده در جلسه امشب مجمع گفت: به صورت تلفنی نیز نظر این دو نماینده غایب جلسه نیز گرفته شد تا اسامی توسط 18 نماینده قطعی شده باشد.

رضایی با بیان اینکه در گذشته تمام نگاه‌ها به توسعه استان فارس در بخش کشاورزی بوده و با خشکسالی‌های موجود باید این نگاه تغییر کند،گفت: در وضعیت موجود باید استانداری با نگاه عمرانی منصوب شود تا شرایط استان را درک کرده و بتواند با این رویکرد امور را دنبال کند.

رئیس مجمع نمایندگان فارس افزود: درست است استاندار به‌عنوان نماینده دولت نگاه سیاسی هم دارد اما نباید نگاه او سیاسی‌کاری باشد.

گفته می شود خلیل رضاییان،حسن کریمی علویچه،محمدحسین فروزانفر،جلالی،محمدوکیلی گزینه های مورد نظر برای استانداری فارس می باشند.

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=16759

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶