صدور حکم کیفرخواست برای متهمان حادثه تیراندازی شب قدر یاسوج/ پرونده در انتظار تصمیم نهایی

بعد از حدود 16 روز از حادثه تیراندازی شب قدر یاسوج، رئیس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اعلام خبر پیگیری جدی این پرونده، گفت: کیفرخواست لازم برای سه متهم این پرونده صادر شده و برای تصمیم نهایی به دادگاه کیفری ارسال شده است.

بعد از حدود 16 روز از حادثه تیراندازی شب قدر یاسوج، رئیس دادگستری استان کهگیلویه و بویراحمد با اعلام خبر پیگیری جدی این پرونده، گفت: کیفرخواست لازم برای سه متهم این پرونده صادر شده و برای تصمیم نهایی به دادگاه کیفری ارسال شده است.

به گزارش ریواس، «حجت الاسلام غلامرضا مزارعی» در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی و قضایی میزان با اعلام این خبر اظهارکرد: در این حادثه  به رغم اینکه هیچ گونه مشخصاتی از متهم در اختیار نداشتیم؛ اما توانستیم با همکاری سازمان های امنیتی و انتظامی و حضور پررنگ دادگستری و دادستان در کمتر از 24 ساعت قاتل را شناسایی و محل اختفای وی که در خارج از استان بود را کشف کنیم.

وی همچنین گفت:  دو متهم دیگر این پرونده نیز در حوزه شهرستان گچساران  شناسایی و دستگیر شدند که هر سه نفر در زندان به سر می‌برند.

 رئیس کل دادگستری کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با مخلان نظم و امنیت عمومی گفت: تحقیقات درباره این پرونده در کمتر از دو هفته انجام و کیفرخواست صادر و پرونده جهت اتخاذ تصمیمات نهایی به دادگاه کیفری یک ارسال شده است.

مزارعی در ادامه اختلافات گذشته باقی مانده و حل و فصل نشده، پایین بودن آستانه صبر و تحمل، وجود برخی مسایل فرهنگی و برخورد نشدن قاطع و بازدارنده با عاملان نزاع‌ها را از جمله دلایل بروز نزاع دسته جمعی در این استان عنوان کرد.

گفتنی است ساعت سه بامداد روز 21 رمضان 5 پسر جوان در بلوار امام خمینی شهر یاسوج از سوی یک نفر هدف تیر اندازی قرار گرفت که این حادثه یک نفر کشته و 5 زخمی داشت .

انتهای پیام/ک

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=18101

7 Comments

  • قاطل قصاص بشه و دونفر دیگر اشد مجازات براشون درنظر گرفته بشه تا درسی بشه برا بقیه که دیگر شاهد چنین فاجعه ای در استان نباشیم

  • سخت ترین کار دنیا: آزاد کردن اسیرانی است که” “زنجیرهای خود را می پرستند”… سخت ترین زنجیرها زنجیرهای فکری است : “در جامعه ای که خرد حاکم نیست” “خردمندی ، دقیقا معادل دردمندی است…” کاش ب جای تبلیغ قصاص و جنگ اوری کمی هم فرهنگ عفو و بخشش میکردیم اگه جامعه ارمانی میخواهیم باید در جهت نوع دوستی،بخشش،تحمل نظر مخالف که همه در نهایت ب رشد و کمال جامعه میانجامد همگان قدمی برداریم سیاست همیشه اماده جنگ بودن ب گونه ای ک در فقر اشتغال و عدم اگاهی زندگی کنیم نتیجه جز خشونت نخواهد داشت…. دوستان بیایید با هم اندیشی و خود پروری قدمی برای فرهنگ ارامش و هم زیستی مسالمت امیز برداریم…. البته این نباید فقط در گفتار بلکه باید همه لایه های زندگیمونو در بر بگیره … با تشکر از ریواس ک به همه نظرات توجه میکنه همین پدیده بیطرف بودن و گذاشتن همه نظرات در سایت باعث استفاده از خرد جمعی میشه ک در نهایت به نوبه خود باعث رشد میشه …. ممنون

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج