مهمترین عناوین خبری امروز یکشنبه 1 مردادماه 1402 / استان فارس

اگر فرصت کافی برای مرور همه اخبار استان فارس را ندارید؛ ما هر شب عناوین مهمترین اخبار روز را با توضیح کوتاهی از خبر، پیش روی شما قرار می‌دهیم:

در زیر، عناوین مهمترین اخبار امروز یکشنبه 1 مردادماه 1402 با توضیح کوتاهی از خبر آمده است:

برای جزئیات بیشتر از هر خبر، می‌توانید بر روی عنوان خبر کلیک کنید.

⇐تردد در”دروازه قرآن” شیراز محدود شد

با اجرایی شدن پروژه لوله‌گذاری برای انتقال آب‌های سطحی و توسعه شبکه آبرسانی، ورودی دروازه قرآن به سمت بلوار هفت‌تنان و بلعکس مسدود شد.

⇐تجمع دانشجویان در اعتراض به «هتک حرمت قرآن» – شیراز

در پی هتک حرمت مجدد ساحت مقدس قرآن کریم در کشور سوئد و همچنین کشور دانمارک، تجمع اعتراضی دانشگاهیان استان فارس، صبح یکشنبه ۱ مرداد ماه ۱۴۰۲ در مسجد دانشگاه شیراز واقع در میدان ارم برگزار شد. در پایان این تجمع بیانیه‌ای در محکومیت این هتک‌ حرمت‌ها قرائت و همچنین مراسم مرثیه‌سرایی و مداحی در سوگ سید و سالار شهیدان اجرا شد.

⇐مشترکان پُرمصرف برق هم پاداش صرفه‌جویی می‌گیرند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان فارس گفت: مشترکان پُرمصرف با کاهش مصرف برق در مقایسه با دوره قبل خود می‌توانند از پاداش صرفه جویی بهره‌مند شوند.

⇐موکب احمدبن موسی(ع) در کربلا برپا می‌شود

مدیر اجرایی موکب احمدبن موسی(ع) از برپایی این موکب در ایام اربعین حسینی در کربلای معلی خبر داد و گفت: موکب احمدبن موسی (ع) ۱۰ روز مانده به اربعین حسینی آغاز به کار خواهد کرد.

⇐اقداماتی که باید در مواجهه با بیمار قلبی انجام داد

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با بیان اینکه مشکلات قلبی دومین دلیل فراخوانی اورژانس از سوی شهروندان است، توصیه‌هایی در خصوص مواجهه صحیح و اثرگذار با یک بیمار قلبی تا قبل از رسیدن امدادگر یا انتقال به مرکز درمانی را ارائه داد.

⇐ورود علمی به بحران فرونشست در فارس/کاهش آمار آتش‌سوزی منابع طبیعی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس، فرونشست در نقاط مختلف این استان را یک موضوع جدی قلمداد و تاکید کرد که با همکاری دانشگاه شیراز به دنبال بررسی علل دقیق وقوع و راهکارهای مقابله و مواجهه با این بحران هستیم.

⇐جریمه ۳۰ میلیارد تومانی تولیدی متخلف مرغ در فارس

مدیرکل تعزیرات حکومتی فارس از اعمال جریمه ۳۰۰ میلیارد ریالی برای یک واحد تولیدی مرغ در این استان خبر داد.

⇐کشف ۴۵۸۴ انشعاب غیرمجاز آب در شیراز در سال جاری

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شیراز گفت: از ابتدای سال تاکنون ۴۵۸۴ فقره انشعابات غیرمجاز آب در این شهرستان شناسایی شده است.

⇐ساخت بزرگترین شهر سلامت غرب آسیا در شیراز؛ از حرف تا عمل در دولت سیزدهم

ساخت شهر بین المللی سلامت شیراز به عنوان بزرگترین پروژه از این نوع در غرب آسیا در سه دولت پیش مصوب شد اما طی سالیان گذشته همواره در حد شعار باقی ماند تا اینکه با روی کار آمدن دولت سیزدهم بالاخره از حرف به عمل تبدیل و وارد فاز اجرایی شد.

⇐دادستان شیراز: در حمایت از بخش تولید نگاه سلیقه‌ای نداریم

دادستان عمومی و انقلاب مرکز فارس گفت: رویکرد حمایتی ما در قبال بخش تولید پرهیز از نگاه سلیقه‌ای و جلوگیری از اجحاف به این بخش است.

 

 

پایان/ مهشید آردی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=183703

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶