دوشنبه 26مرداد ماه آئین افتتاح و کلنگ زنی دو کارخانه تولیدی در شهرک شماره 3 صنعتی یاسوج با حضور مسئولان استانی برگزار شد.
به گزارش ریواس؛ طی این آئین، اولین کارخانه بازیافت ضایعات پلیمری رسماً افتتاح شد و در شهرک صنعتی (3) یاسوج شروع به کار کرد. این کارخانه در حال حاضر 27 نفر را به طور مستقیم از صف بیکاران خارج کرد. در همین روز و در همین شهرک کلنگ آغاز عملیات اجرایی کارخانه تولید ظروف کاغذی- گیاهی و آلومینیومی به زمین زده شد.
پایگاه خبری ریواس این دو اقدام را که به همت مسئولان شرکت شهرکهای صنعتی استان صورت گرفت، به لحاظ تحرکی که در بخش تولید ایجاد کرده است، همچنین نقشی که در رفع بخشی از معضل بیکاری استان ایفا کرده است و میکند و مضافاً اینکه امید را بخش صنعتی استان برگردانده است به عنوان اقدام برتر هفته چهارم مرداد ماه 94 میداند و به همین منظور از سهراب بنام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان کهگیلیوه و بویراحمد و دیگر همکاران پرتلاش وی تقدیر به عمل میآورد.
