حسینعلی امیری، استاندار فارس شد/ سکاندار جدید فارس را بیشتر بشناسید

پس از هفته‌ها کش‌وقوس، سرانجام حسینعلی امیری، استاندار فارس شد.

پس از هفته‌ها کش‌وقوس، سرانجام حسینعلی امیری، استاندار فارس شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ریواس جنوب، در جلسه امروز چهارشنبه ۱۸ مهر ۱۴۰۳ هیات وزیران، حسینعلی امیری به‌عنوان استاندار فارس انتخاب شد.

امیری در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران اعلام کرد: «با پیشنهاد وزیر کشور و رای اعضای هیئت دولت و موافقت دکتر پزشکیان امروز به عنوان استاندار فارس منصوب شدم. امیدوارم خدمتگزار صدیقی برای مردم باشم.»

انتخاب استاندار جدید فارس در حالی صورت گرفته که انتخاب سکاندار این مسؤولیت مهم در دو ماه گذشته به یکی از موضوعات پرچالش در فارس و بلکه فراتر از آن بدل شده بود.

** حسینعلی امیری از معاونت ریاست‌جمهوری تا استانداری فارس 

حسینعلی امیری- استاندار فارس

 حسینعلی امیری متولد بهمن ۱۳۴۵ در سنقر کلیایی از توابع استان کرمانشاه است.

این دانش‌آموخته حوزه حقوق، مدرک کارشناسی خود را از دانشکده علوم قضایی قوه قضاییه، کارشناسی ارشد را از دانشگاه شیراز و دکترایش را در رشته حقوق عمومی از دانشگاه علوم و تحقیقات دریافت کرده است.

امیری که تدریس در دانشگاه را هم به سوابق علمی خود افزوده، تحصیلات حوزوی هم دارد.

استاندار جدید فارس در حوزه قضایی سوابق بالابلندی دارد و در سطوح مختلف این دستگاه، فعالیت داشته است؛ از دادستانی عمومی و انقلاب تا ریاست کل دادگستری در چند استان ازجمله استان فارس، ازجمله سوابق امیری در حوزه قضایی است.

او همچنین مدتی به عنوان معاون رییس قوه قضاییه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور بود.

در دولت حسن روحانی، حسینعلی امیری به دولت یازدهم پیوست و به عنوان معاون رئیس‌جمهور در امور مجلس مشغول شد،

امیری در حوزه‌های غیرقضایی، سوابق دیگری همچنین قائم مقام وزیر کشور، سخنگوی وزارت کشور، مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضویت در شورای نگهبان (دوره پنجم و ششم) را در کارنامه دارد.

حسینعلی امیری، به عنوان نماینده عالی دولت چهاردهم در فارس، جایگزین محمدهادی ایمانیه می‌شود که از ابتدای دولت سیزدهم در این مسؤولیت منصوب شده بود.

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=200879

4 Comments

  • درود،
    نخست اینکه هرکس ادعا کرد احساس تکلیف کرده و مدیریتی را بر عهده گرفته است خطرناک است .
    دوم ، این طرز تفکر و نوع نگاه هرگونه چشمداشتی را برای ارائه خدمت به مردم از طرف ایشان را بایستی نادیده گرفت .
    این شخص دست بالا میتواند نماینده گوش بفرمان و امر بر سربزیری باشد برای حاکمیت و تلاشگر برای اجرای منویات بالادستی ها در استان !!!
    سپاس

  • یک ویژگی خیلی بارز به اصطلاح اصلاح طلبان این هست که از رو نمیرن. بهشون کم محلی میکنن دوباره نامه سرگشاده میدن…
    حالا بشینید چونه زنی کنید برای سایر پستها و فرمانداری ها و…
    قراره چجور بهتون دهن کجی کنن که متوجه بشید…

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.