پیش‌بینی ریواس جنوب درست از آب درآمد/ دختر عموی نماینده، معاون آموزش و پرورش شد/ تحلیل این انتصاب از یک زاویه متفاوت

موضوع وقتی قابل نقد می‌شود که محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد در مجلس در گفت‌وگو با همین پایگاه خبری به صراحت گفته بود که دخالت‌های سیاسی در آموزش و پرورش را پایان می‌دهم؛ کاری که هنوز نکرد.

پیش‌بینی ریواس جنوب درست از آب درآمد/ دختر عموی نماینده، معاون آموزش و پرورش شد

محمد حسین زاده، رییس آموزش و پرورش بویراحمد، طی حکمی زهرا محرابی سیف آباد را به عنوان معاون آموزش ابتدایی اداره آموزش و پرورش این شهرستان منصوب کرد.

به گزارش ریواس جنوب از باسوج، زهرا محرابی سیف‌آباد، دختر عموی نماینده بویراحمد است که چند ماه پیش قرار شد به این مسئولیت، منصوب شود و ریواس جنوب آن را رسانه‌ای کرد اما برخی نزدیکان محمد بهرامی آن را رد می‌کردند تا اینکه امروز و با این حکم، چنین خبری تایید شد.

هر چند گفته می‌شود که خانم‌محرابی، کارنامه و رزومه خوبی دارد و حتی صرف نسبت فامیلی او با نماینده مجلس، دلیلی نمی‌شود که او به حق خودش نرسد و در سیستم اداری رشد و ترقی نکند اما ریواس جنوب در همان روز هم نوشت این اینگونه انتصابات دقیقا نشانه معیوب بودن سیستم آموزشی ماست که هر گروهی به قدرت می‌‌رسند، دوست و فامیل و بستگان خودشان را منصوب می‌کنند.

حالا باز هم باید از بهرامی متشکر بود که حداقل یکی از بستگانش را معاون کرده که گفته می‌شود یک بانوی کاربلد و توانمند است اما سوال اساسی این است آیا سیستم آموزش و پرورش تا الان از وجود چنین بانویی بی‌خبر بود تا اینکه پسرعمویش نماینده مجلس شود؟

موضوع وقتی قابل نقد می‌شود که محمد بهرامی، نماینده مردم بویراحمد در مجلس در گفت‌وگو با همین پایگاه خبری به صراحت گفته بود که دخالت‌های سیاسی در آموزش و پرورش را پایان می‌دهم؛ کاری که هنوز نکرد.

مهدی روشنفکر، نماینده سابق بویراحمد البته در این زمینه سنگ تمام گذاشت و گاها بسیاری از انتصابات برخی حوزه‌های آموزش و پرورش تا ۹۰ درصد متعلق به یک منطقه بودند؛ در دوره نمایندگی روشنفکر، نهاد آموزش و پرورش بیش از هر زمانی زیر دست و پای سیاسیون له شد اما نگرانی اخیر دلسوزان این استان این است که محمد بهرامی با این شعار که می‌خواهد راه دیگری را برود، و به خواست مردم توجه کند، از مردم رأی گرفت؛ بهرامی باید بداند چرا مردم از روشنفکر روی برگرداندند!

شاید اگر بهرامی، دختر عمویش را در یک اداره دیگر منصوب می‌کرد، این نقد منتشر نمی‌شد چرا که هم آموزش و پرورش مهم است و زیربنای همه پیشرفت‌های جامعه ماست و هم بهرامی به صراحت وعده داد که آموزش و پرورش را به ریل اصلی و علمی و عقلانی خودش برمی گردانم؛ بهرامی باید بداند که مردم، وعده‌های او را جدی گرفتند.

باید گفت که انتصاب ایوب رضایی، ابتدا به عنوان مدیر بویراحمد و بعد به عنوان مدیر استانی آموزش و پرورش هم بر اساس شایستگی بوده و بسیاری کارشناسان معتقدند، رضایی می‌تواند ویرانه آموزش و پرورش را ترمیم کند و اوضاع را در سرزمین علم و تربیت سامان دهد؛ امیدواری که ریواس جنوب آن را دنبال خواهد کرد.

ریواس جنوب همچنین به خانم محرابی تبریک و خداقوت می‌گوید و عملکرد او را با حساسیت بیشتری رصد خواهد کرد و معتقد است این نقد هرگز نافی توانمندی‌های او نیست.

در همین زمینه بخوانید

https://rivasjonoob.ir/%da%a9%d9%84%d8%a7%d8%b3%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%b3%d8%8c-%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d8%af%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a7%d9%86%d8%aa%d8%ae%d8%a7%d8%a8%d8%a7%d8%aa%db%8c-%d9%86%d9%85%d8%a7%db%8c/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=201508

2 Comments

  • خدایی این دیگه بی انصافی هست مگه اقوام نماینده دیگه باید برن بمیرن??بابا اصلا کل استان هم اقوامش رو بزاره ولی وقتی توانمند و با اخلاق باشن چه عیب داره
    اتفاقا این مسئولیت ها حق همین افراده که قبلا ازشون سلب شده

  • هر کسی بواسطه نماینده پست میگیره همینو میگه که ما شایسته بودیم ولی قبلا حق مان ضایع شده بود
    ولی در حقیقت همه انتصابات طائفه ای است ولاغیر

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶