آملی‌ لاریجانی: اصل بر برائت است حرف عوامانه است/ ما عدم احراز صلاحیت نداریم؛ حرف باطل و غلطی است

به گزارش پایگاه خبری ریواس ؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به برخی فضاسازیها در خصوص وظایف شورای نگهبان اظهار کرد: چرا فضا سازی می کنیم و حرفهای حاشیه ای می زنیم، اینها جدال هایی در کشور راه می اندازد. راه و تفسیر قانون اساسی روشن است، وظیفه شورای نگهبان چگونه است؟ استصوابی یا نه؟ این تفسیر شده و معلوم است.

ریواس/ رییس قوه قضاییه امروز به سخنان رییس جمهور و وزیر کشور درباره نظارت شورای نگهبان در انتخابات مجلس و احراز صلاحیت نامزدها، واکنش نشان داد.
به گزارش پایگاه خبری ریواس ؛ آیت الله آملی لاریجانی در جلسه مسئولان عالی قضایی با اشاره به برخی فضاسازیها در خصوص وظایف شورای نگهبان اظهار کرد: چرا فضا سازی می کنیم و حرفهای حاشیه ای می زنیم، اینها جدال هایی در کشور راه می اندازد. راه و تفسیر قانون اساسی روشن است، وظیفه شورای نگهبان چگونه است؟ استصوابی یا نه؟ این تفسیر شده و معلوم است.

وی ادامه داد: گاهی حرفهای عوامانه می شنویم، آقایی که هم به دیانت و هم انقلابی بودنش اعتقاد دارم سخنی گفته که فقط از مجاری قانونی چهارگانه می توانیم نظارت کنیم. نظارت در شورای نگهبان از هر کانالی باشد انجام می گیرد. گفتند ما عدم احراز صلاحیت نداریم این چه حرف باطل و غلطی است و برای کسی است که قانون را نمی شناسد.

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه اصل بر برائت، سخنی عوامانه است، گفت: اگر اینطور نباشد هرکسی در قانون وصفی را می‌آورد. بخشی که نظارت می کند باید احراز کند. اصل بر برائت است،حرفی عوامانه است. در قانون اوصاف را چیده اند و گفته اند که کاندیدا باید این اوصاف را داشته باشند. اگر شورای نگهبان بخواهد صلاحیت ها را تائید کند، باید اوصاف را احراز کند. بنابراین ما عدم احراز صلاحیت هم داریم.

رئیس قوه قضائیه خاطرنشان کرد: به دولت خدوم این نکته را تذکر می دهیم که اکنون کشور نیاز به همدلی و تلاش و کار مجاهدانه دارد.

وی با بیان اینکه حاشیه سازی در این زمان از هیچکس پذیرفته نیست، افزود: قوه قضائیه در حد توان به دولت کمک می کند و توصیه ما به دولت این است که کاستی ها و نقایص را بپذیرد و برطرف کند.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: اگر می خواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم باید مقتدر باشیم. اقتدار با صحبت درست نمی شود. اگر اعتماد مردم جلب شد، قدرتی پدید می آید که هیچ کس نمی تواند آنرا از بین ببرد و کشورهای خارجی هم چشم طمع نخواهند داشت.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: بعد از جریان مذاکرات و توافق صورت گرفته خیلی ها سازهای ناکوکی زدند و بحث ورود به کشور را مطرح کردند. اینها خواب های آشفته ای است که می بینند، از درون کشور کسی نباید به آن ها علامت بدهد. نباید کلمات و سخنانی بگوییم که گویی راهی باز شده است که آن ها بیایند و تغییرات ایجاد کنند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=20165

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶