آذر منصوری: شرایط کشور بسیار خطیر و شکننده است/ حذف نیروهای اصلاح‌طلب از ساختار مدیریتی باعث تشدید بحران‌های موجود خواهد شد

آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت و رییس جبهه اصلاحات ایران در نشست فصلی حزب اتحاد ملت منطقه فارس گفت: در شرایط بسیار خطیر و شکننده فعلی کشور، حذف نیروهای اصلاح‌طلب از ساختار مدیریتی باعث تشدید بحران‌های موجود خواهد شد...

آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت و رییس جبهه اصلاحات ایران در نشست فصلی حزب اتحاد ملت منطقه فارس گفت: در شرایط بسیار خطیر و شکننده فعلی کشور، حذف نیروهای اصلاح‌طلب از ساختار مدیریتی باعث تشدید بحران‌های موجود خواهد شد.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی حزب اتحاد ملت منطقه فارس، نشست فصلی این حزب در دفتر حزب اتحاد ملت منطقه فارس و با حضور خانم آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی و رئیس جبهه اصلاحات ایران، برگزار شد.

در ابتدای این نشست که رؤسای حوزه‌های حزب در شهرستان‌های استان فارس نیز حضور داشتند، محمدحسن گلرخیان، رئیس منطقه فارس حزب اتحاد ملت ایران اسلامی، گزارشی از عملکرد و فعالیت‌های حزب در سطح استان فارس ارائه کرد.

گلرخیان با اشاره به اهمیت انسجام تشکیلاتی و افزایش تعامل با نهادهای مدنی و اجتماعی استان، به برنامه‌های اجرایی حزب در سطح شهرستان‌ها پرداخته و بر لزوم تقویت گفتمان اصلاح‌طلبی در سطوح مختلف جامعه تأکید کرد.

در ادامه این نشست، آذر منصوری، دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی و رئیس جبهه اصلاحات ایران، در سخنان خود شرایط کنونی کشور را بسیار خطیر و شکننده توصیف کرد.

وی با اشاره به چالش‌های جدی پیش روی جوانان، قانون مشاغل حساس را یکی از موانع اصلی در مسیر به‌کارگیری نسل جدید و تحقق شعارهای دکتر پزشکیان در زمینه حضور جوانان در عرصه‌های مدیریتی کشور دانست.

خانم منصوری همچنین به حذف اصلاح‌طلبان از مدیریت کشور اشاره کرد و گفت: در شرایطی که کشور با مشکلات متعددی روبه‌رو است، حذف نیروهای اصلاح‌طلب از ساختار مدیریتی نه‌تنها کمکی به بهبود وضعیت نمی‌کند، بلکه باعث تشدید بحران‌های موجود خواهد شد.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود به شروط حضور در انتخابات پرداخت و تأکید کرد که اصلاح‌طلبان تنها در صورتی می‌توانند در انتخابات نقش‌آفرین باشند که فضای رقابتی، عادلانه و شفاف فراهم شود.

منصوری همچنین، بر مطالبات اجتماعی از دولت و لزوم پاسخگویی حاکمیت به دغدغه‌های مردم تأکید کرد.

در ادامه این جلسه، رؤسای حوزه‌های حزب در شهرستان‌های فارس و اعضای حزب اتحاد ملت به بیان دیدگاه‌ها، نقدها و پیشنهادهای خود پرداختند و پیرامون راهبردهای آتی حزب در سطح ملی و استانی گفت‌وگو شد.

در پایان نشست، بر لزوم تعامل سازنده با نهادهای مدنی، تقویت انسجام داخلی و تلاش برای تحقق اصلاحات در حوزه‌های مختلف تأکید شد و برنامه‌های آینده حزب در منطقه فارس تشریح شد.

پایان/

لینک کوتاه خبر:

http://localhost/localrivas2/?p=207828

2 Comments

  • حاکمیت که نیاز به حذف اصلاح طلبا نداره. بزرگترای جریان خودشون نسل بعد رو حذف میکنن!

  • اینا از وقاحت کم نمیارن انگار نه انگار بیست ساله دارن منظم همین چرت و پرتا رو میگن و باز یه خزعبل دیگه
    جمع کنید بساط تون رو

Leave your thought here

Your email address will not be published.

پربحث ترین ها