حداد: ما به پیتزا نگفتیم کش لقمه، معلوم نیست کدام حرام لقمه‌ای اینها را گفته است

وی افزود: یک زمانی در فرهنگستان به من گفتند می‌گویند این واژه‌ها را ما می‌سازیم، من گفتم ما که نگفتیم کش لقمه، دراز لقمه و … معلوم نیست کدام حرام لقمه‌ای اینها را گفته است.

حداد عادل با حضور در برنامه خندوانه گفت: ما به پیتزا نگفتیم دراز لقمه، نمی دانم کدام حرام لقمه ای این را گفته است.
پایگاه خبری تحلیلی ریواس
حداد عادل با حضور در برنامه خندوانه گفت: ما به پیتزا نگفتیم دراز لقمه، نمی دانم کدام حرام لقمه ای این را گفته است.

به گزارش «ریواس»، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی با حضور در برنامه خندوانه گفت: غات مثل کفش تازه هستند که ممکن است در آغاز پای آدم را بزند ولی اگر مردم کمی صبر داشته باشند و از آن استفاده کنند کلمات رفته رفته جا می‌افتد.

در این برنامه «جناب خان» شخصیت عروسکی جنوبی برنامه نیز شرکت داشت با حدادعادل شوخی کرد.

وی گفت: یک لغت دیگر کابل است که فرهنگستان به جای آن گفته بافه، من هم از این به بعد می‌خواهم به جای می‌بافمت بگویم می‌کابلمت.

حداد اظهار داشت: این لغات مثل کش لقمه، گرد لقمه و دراز لقمه را برای فرهنگستان ساخته‌اند. مردم دوست دارند با فرهنگستان شوخی کنند و اگر با این کار خوشحال می‌شوند ما هم خوشحالیم ولی توجه داشته باشید که این لغات را ما نساخته‌ایم.

وی افزود: یک زمانی در فرهنگستان به من گفتند می‌گویند این واژه‌ها را ما می‌سازیم، من گفتم ما که نگفتیم کش لقمه، دراز لقمه و … معلوم نیست کدام حرام لقمه‌ای اینها را گفته است.

جناب خان در پاسخ به این اظهارات حداد گفت: ما هم از یک حرام‌لقمه‌ای شنیدیم.

انتخاب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=21052

2 Comments

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج