برف‌روبی ۱۱ هزار کیلومتر در محورهای فارس

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس در خصوص عملیات راهداری زمستانی در سال جاری گفت: در محورهای اصلی استان پهناور فارس عملیات راهداری زمستانی از ۲۶ آذرماه امسال آغاز شد.

معاون راهداری و حمل و نقل جاده‌ای فارس در خصوص عملیات راهداری زمستانی در سال جاری گفت: در محورهای اصلی استان پهناور فارس عملیات راهداری زمستانی از ۲۶ آذرماه امسال آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ریواس جنوب،سید علی قائمی در این باره افزود: در جریان این عملیات تا پنجم بهمن ماه امسال، بیش از ۳۳ هزار و ۵۴۲ کیلومتر-باند چندین مرتبه برف‌روبی انجام شده و مجموعاً ۱۳ هزار و ۲۴۶ تن شن و نمک در سطح محورهای برف‌گیر استان مصرف شده که مقدار میانگین سالانه کمتر از ۴هزار تن بوده است.

معاون راهداری  و حمل و نقل جاده‌ای فارس ادامه داد: در این بازه زمانی در شهرستان‌های فراشبند، قیر و کارزین و زرین دشت بارش باران و در سایر شهرستان‌های حوزه این اداره کل بارش برف و باران وجود داشته است.

او اضافه کرد: بر خلاف اینکه، در خیلی از شهرستان ها میزان بارش ها کم سابقه بوده و همچنین بارش برف در برخی از مناطق همچون مناطق گدارپنبه و فورگ در حوزه شهرستان داراب بی سابقه بوده است، هیچ انسداد محوری وجود ندارد و تردد در کلیه محورهای مواصلاتی استان به صورت ایمن برقرار است.

قائمی با بیان اینکه طول محدوده‌های برف‌گیر استان در سال جاری ۱۱ هزار و ۶۶۷ کیلومتر بوده که با برنامه‌ریزی و آمادگی کامل نیروهای راهداری، تردد ایمن در این محورها برقرار شده است، گفت: ۱۳۰۰ هزار راهدار در استان فارس طی عملیات زمستانی به نگهداری از راه‌های استان و برقراری تردد ایمن پرداختند که بیش از ۵۰۰ دستگاه ماشین‌آلات سبک، نیمه سنگین و سنگین راهداری در قالب ۸۲ اکیپ به‌صورت مستمر درگیر عملیات هستند.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان فارس یادآوری کرد: در اثر شخرایط جوی، افزون بر وجود مه و کولاک و یخ زدگی، چندین مرتبه ریزش کوه و فرونشست زمین در محورهای استان به وقوع پیوست که با حضور به‌موقع راهداران، عملیات پاکسازی در کوتاه‌ترین زمان انجام و پس از عملیات ایمن سازی تردد مسیرها بازگشایی شد همچنین در بازه زمانی یادشده راهداران فارس با حضور شبانه روزی در محورهای مواصلاتی، به مسافران خدماتی همچون بستن زنجیر چرخ، رهاسازی وسایل نقلیه گرفتار در برف، توزیع مواد غذایی، سوخت رسانی اضطراری و اسکان مسافران (در ۷۰ راهدارخانه) ارائه داده‌اند

او همچنین با بیان اینکه در بازه زمانی مذکور هیچ‌گونه ریزش بهمن در محورهای اصلی استان گزارش نشده است، تأکید کرد: با تمهیدات لازم و آماده سازی تجهیزات راهداری، اقدامات پیشگیرانه، پایش مستمر راه‌ها و آمادگی کامل اکیپ‌های راهداری، نقش مهمی در حفظ ایمنی و پایداری تردد در محورهای مواصلاتی استان فارس داشته است.

پایان/ فرزانه قنبردزفولی

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=212648

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج