در نشست خودمانی فعالین قدیمی بازار در اتاق اصناف بویراحمد مطرح شد؛ بازاریان با همه‌ی وجود در کنار مردم هستند/ خیز اهالی بازار برای فتح شورای شهر

ریواس جنوب/ مهرداد الهی که بدون اغراق در یکسال اخیر به ویژه از شروع جنگ تاکنون، فعال‌ترین مدیر بخش خصوصی بوده، امروز نیز در یک اقدام جالب بیش از یکصد ریش‌سفید و پیشکسوت بازاریان یاسوجی را به اتاق اصناف بویراحمد دعوت کرد تا در یک دورهمی خودمانی از آنها راهکارهای مدیریت بازار را در این شرایط جنگی بشنود و تجربه گران‌سنگ این بازاریان قدیمی را برای عبور از بحران اخیر به کمک بگیرد؛ در این دیدار صنفی، بازاریان یاسوجی هم‌قسم شدند تا همه جوره، هوای مردم را داشته باشند؛ آنها همچنین برای فتح کرسی‌های شورای شهر یاسوج، هم‌پیمان شدند.

 

در نشست خودمانی فعالین قدیمی بازار در اتاق اصناف بویراحمد مطرح شد؛
بازاریان با همه‌ی وجود در کنار مردم هستند/ خیز اهالی بازار برای فتح شورای شهر

 

ریواس جنوب/ مهرداد الهی که بدون اغراق در یکسال اخیر به ویژه از شروع جنگ تاکنون، فعال‌ترین مدیر بخش خصوصی بوده، امروز نیز در یک اقدام جالب بیش از یکصد ریش‌سفید و پیشکسوت بازاریان یاسوجی را به اتاق اصناف بویراحمد دعوت کرد تا در یک دورهمی خودمانی از آنها راهکارهای مدیریت بازار را در این شرایط جنگی بشنود و تجربه گران‌سنگ این بازاریان قدیمی را برای عبور از بحران اخیر به کمک بگیرد؛ در این دیدار صنفی، بازاریان یاسوجی هم‌قسم شدند تا همه جوره، هوای مردم را داشته باشند؛ آنها همچنین برای فتح کرسی‌های شورای شهر یاسوج، هم‌پیمان شدند.

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، مهرداد الهی، در این نشست با بیان اینکه دور هم جمع شدیم تا بدون ساز و کارهای اداری، تجارب و ایده‌های‌مان را برای مدیریت بهتر شرایط فعلی، روی هم بریزیم، گفت: خود من یک بازاری هستم و با گوشت و پوست و استخوان مشکلات بازاریان را لمس می‌کنم و با آنها بیگانه نیستم و به زودی و در ادامه نشست‌های قبلی با حضور استاندار و دیگر مقامات ارشد استان، پای دغدغه‌های بازاریان خواهیم نشست لذا در این دیدار به دنبال هم‌اندیشی برای مدیریت بهتر بازار، خودتنطیمی بازار، تقویت اتحاد و همبستگی قشر بازاری و نهایتا تصمیم برای اثربخشی در انتخابات شورای شهر یاسوج خواهیم بود.

 

رییس اتاق اصناف بویراحمد گفت که بازار مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از سالم‌ترین و بهترین بازارهای کشور است و در این شکی نیست اما همیشه جا برای بهتر شدن هست و لذا انتظار من از بازاریان این است که خودشان اولین ناظر و اولین مطالبه‌گر باشند تا قبل از آنکه نیازی به مداخله دولت در بازار یا تذکر و برخورد نظارتی با گرانی و احتکار و هر تخلف دیگری باشد، خود ما بازاریان، خودتنطیمی را شروع کنیم و هر کس خودش و مغازه‌‌ی کنارش را رصد و نظارت کند و با اخلاق حسنه همدیگر را به رعایت انصاف و قانون تشویق کنیم که این اقدام و این خودتنطیمی از هر اقدام دیگری کارسازتر است.

الهی با بیان اینکه هیچ بازاریِ اصیلی اجاره نخواهد داد، عده‌ای معدود یا چند بازاری متخلف با آبروی دیگر بازاریان بازی کند، تصریح کرد: اگر اتحاد و همبستگی و مشارکت حداکثری بازاریان نباشد، نه من و نه هیچ مقام دیگری به تنهایی نمی‌تواند برای رفع مشکلات بازار کاری کند، بنابراین امروز بیش از هر زمان دیگری به دنبال این اتحاد و کار جمعی در بین بازاریان هستیم.

وی گفت: هر فروشنده در هر صنفی، خودش خریدار کالاهای صدها صنف دیگر است بنابراین هر قدمی که برای اصلاح بازار و حمایت از مردم برداریم، ابتدا به خودمان می‌رسد و بازاریان جدای از مردم نیستند و از سوی دیگر مردم نیز آگاه و قدرشناسی هستند و می‌دانند که در ایجاد وضعیت فعلی، بازاریان تقصیری ندارند.
وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش توضیح داد که در شهرستان بویراحمد، ۱۵ هزار واحد صنفی داریم که میانگین در هر واحد صنفی سه تا چهار نفر مشغول به کار هستند که اگر خانواده‌های این افراد را هم لحاظ کنم با یک پتانسیل عظیم جمعیتی مواجه هستیم که می‌تواند هر رویدا و تحول اجتماعی را رقم بزند و اثرگزاری باشد.

الهی از برنامه خود و همکارانش برای تأثیرگذاری قشر بازاریان بر انتخابات شورای شهر یاسوج گفت که با رأی شما بزرگان و تعیین شاخصه‌های مهم نامزدهای انتخابات، ائتلاف بازاریان را تعیین و همه بازاریان با همبستگی و اتحاد و بدون تفکرات مخرب قومیتی و بر اساس شایستگی به این ائتلاف رأی خواهند داد تا پارلمان محلی یاسوج چندین نماینده از بازاریان در صنوف مختلف داشته باشد.

در این نشست تعاملی، بزرگان و متنفذین حوزه‌ی بازار در شهر یاسوج اگر چه « دل‌پری» از مشکلات و کمبودها داشتند اما، دغدغه‌ها و مطالبات خود را به دیدارهای بعد موکول کردند و با تمرکز روی دستورکار این نشست، نقطه‌نظرات خود را برای عبور از شرایط خاص کشور بیان و حمایت قاطع خود را از برنامه‌ها و فعالیت‌های مهرداد الهی، رییس اتاق اصناف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اعلام کردند.

انتهای پیام/ بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=217827

1 Comment

  • درود
    بی نظم ترین بازار در کل کشور بازار یاسوج هست من خودم قبلا داخل همین بازار بودم جناب الهی تشریف بیارن با هم بریم بازار قیمت یک جنس با یک مارک از چند مفازه بپرسبم

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.