رفتار غیرمسئولانه‌ی مدیرعامل کارخانه قند یاسوج در پاسخ به سوال خبرنگار/ فرصت یک ماهه دادستانی رو به اتمام است/ بازداشت «محمد قاسمی» یا معجزه در ۵ روز؟

ریواس/ فرصت یک ماهه دادستان به مدیرعامل کارخانه‌ی قند یاسوج برای رفع مشکل بوی فاضلاب و پساب این کارخانه، کمتر از ۵ روز دیگر تمام می‌شود اما بررسی‌های ریواس نشان می‌دهد هنوز هیچ اقدامی از سوی این کارخانه انجام نشده است؛ حالا یا آرش محمد قاسمی به دلیل عدم تحقق تعهدش به دادستان بازداشت می‌شود یا هم در این ۵ روز معجزه‌ای رخ می‌دهد و مشکل تصفیه‌ی فاضلاب این کارخانه، حل می‌شود.

رفتار غیرمسئولانه‌ی مدیرعامل کارخانه قند یاسوج در پاسخ به سوال خبرنگار/ فرصت یک ماهه دادستانی رو به اتمام است/ بازداشت «محمد قاسمی» یا معجزه در ۵ روز؟

 

ریواس/ فرصت یک ماهه دادستان به مدیرعامل کارخانه‌ی قند یاسوج برای رفع مشکل بوی فاضلاب و پساب این کارخانه، کمتر از ۵ روز دیگر تمام می‌شود اما بررسی‌های ریواس نشان می‌دهد هنوز هیچ اقدامی از سوی این کارخانه انجام نشده است؛ حالا یا آرش محمد قاسمی به دلیل عدم تحقق تعهدش به دادستان بازداشت می‌شود یا هم در این ۵ روز معجزه‌ای رخ می‌دهد و مشکل تصفیه‌ی فاضلاب این کارخانه، حل می‌شود.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، مردم شهر یاسوج به ویژه مناطق سررود جنوبی، اکبراباد، علی‌اباد، کردلاغری، نجف‌آباد و رهگذران در مسیر یاسوج به شیراز از بوی تعفن کارخانه قند یاسوج به ستوه آمدند اما گویا مسئولان این کارخانه، گوششان بدهکار نیست و پشت شعار حمایت از تولید، قایم شدند و انگار هیچ چیز حتی سلامت مردم برای آنها اهمیتی ندارد.

علاوه بر سلامت مردم و بوی عذاب‌آور فاضلاب، پساب کاملا آلوده و خطرناک کارخانه قند به رودخانه بشار می‌ریزند و اکوسیستم آبی و نسل آبزیان را منقرض می‌کند!

بعد از این بی‌توجهی‌ها بود که دادستان مرکز استان به موضوع ورود کرد و حامد جلال‌فر معاون جوان و پرکار خود را مأمور رسیدگی به این فاجعه محیط‌زیستی کرد؛ با بررسی‌های به عمل آمده و رفت و آمدهای فراوان، نهایتا معاون دادستانی به کارخانه قند، یک ماه کاری فرصت داد تا فکری به حال فاضلاب و پساب این کارخانه کند.

هم استانداردسازی و کاهش غلظت و آلایندگی‌های پساب اهمیت داشت و هم اینکه چنین فاضلابی نباید به رودخانه بریزد؛ مدیرعامل کارخانه قند این مهلت یک ماهه را پذیرفت و قرار شد در این فاصله، دستگاه‌های تصفیه فاضلاب و دیگر اقدامات لازم انجام شود.

این جلسه با حضور معاون دادستان در ۱۱ خرداد انجام شد و اکنون حدود ۴۱ روز از آن تاریخ می‌گذرد اما با لحاظ روزهای تعطیل و غیرکاری، کارخانه‌ی قند حدود ۵ روز دیگر فرصت دارد که به تعهداتش عمل کند و مردم را از سر بوی متعفن فاضلاب رها کند و خودش را از خطر بازداشت و برخورد قضایی!

این در حالیست که بررسی‌های ریواس جنوب نشان می‌دهد در این مدت، هیچ اقدام قابل توجه یا پیشرفتی در عملیات تصفیه پساب فاضلاب این کارخانه انجام نشده است.

آخرین نمونه‌برداری اداره‌کل محیط‌زیست در چند روز گذشته نیز این مطلب را تایید می‌کند که در این یکماه، کارخانه قند حتی یک درصد هم آلایندگی پساب خود را کاهش نداده است؛ دستگاه‌های مورد نیاز هنوز نصب نشدند و گویا دهن‌کجی مدیرعامل کارخانه قند یاسوج به محیط‌زیست، سلامت مردم و ضرب‌العجل دادستانی، تمامی ندارد.

جهانشاهی، معاون محیط زیست استان نیز در گفت‌وگویی با ریواس جنوب این مطلب را تایید کرده است.

نکته‌ی تاسف‌بار ماجرا این است که آرش محمد قاسمی، در پاسخ به سوال خبرنگار ریواس جنوب که در این یکماه، چه اقداماتی انجام شده در رفتاری زننده و غیرمعمول گفت که من پاسخ شما را نمی‌دهم، امکان پاسخ به این سوال را ندارم، خودتان بروید از محیط زیست بپرسید!

واقعا چه حمایت پشت پرده‌ای از یک مدیر وجود دارد که نه تنها به وظایف ذاتی خود عمل نمی‌کند، سلامت مردم را به خطر می‌اندازد، به قوانین محیط‌زیست دهن‌کجی می‌کند، اکنون نیز اینگونه از پاسخگویی به سوال خبرنگار و مطالبه‌ی به حق مردم فرار می‌کند؟

آیا نمی‌شود یک مدیر اگر کارش را به خوبی انجام نمی‌دهد و آنجا حرفی برای گفتن ندارد، حداقل آداب سخن گفتن و پاسخگویی را به جا بیاورد و با روی گشاده، پاسخ رسانه که نماینده‌ی افکار عمومی است را بدهد؟

آیا صرف انتقاد رسانه از یک مدیر آن هم بخاطر مطالبه‌ی مردمی و موضوع مهم محیط‌زیست دلیلی برای فرار مدیر از آن رسانه و عدم پاسخ به سوال اوست و یا شاید هم چون کاری نکرده و به تعهداتش عمل نکرده، اینگونه بی‌حرمتی می‌کند؟

چندین سال است که مردم این مشکل محیط زیستی را فریاد زدند و نتیجه‌ای نگرفتند اما بعد از ورود دادستان، همه امیدوار شدند که این مطالبه‌ی مردمی به زودی محقق می‌شود اما اکنون که فقط چند روز به مهلت دادستانی به کارخانه‌ی قند باقی مانده هیچ نشانه‌ای از اقدام مثبت کارخانه قند برای رفع بوی بد فاضلاب و پساب خود وجود ندارد و همچنان مردم و اکوسیستم آبی با خطر زیست‌محیطی مواجه هستند.

حالا مطالبه‌ی مردم این است که اقتدار دادستانی خدشه‌دار نشود و اگر مدیرعامل کارخانه قند که رسماً فرصت یک ماهه را پذیرفته اما در این مدت کاری نکرد و به همه دهن‌کجی کرد، با برخورد قاطع دادستانی مواجه شود تا دری عبرتی برای سایر مدیران سهل‌انگار و اهل ترک فعل شود.

https://www.aparat.com/v/jhgn11t

انتهای پیام/ بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=219512

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

برخی ناگفته‌های رضایی از ۲۰ ماه مدیریتش بر آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد/ او قرار است با چه خبر خوشی از تهران برگردد؟ یادی از « لدنی‌نژاد» و چند کار خوبش/ پاسخ جالب رضایی به ماجرای شکستگی‌ها و تخریب آسفالت‌ها/ توپی که جلوی پای شهردار یاسوج است/شغل جدید برخی پیمانکاران/ ماجرای دفاع رضایی از مدیران قبل از خودش!