جدیدترین اظهارات محمد موحد بعد از شکست در انتخابات

نخستین مصاحبه رسمی حجت‌الاسلام سید محمد موحد بعد از شکست سیاسی در انتخابات دهم مجلس در حوزه کهگیلویه بزرگ انجام شد و در آن به موضوعات مهمی از عملکرد رسانه‌ها در ایام تبلیغات، امکان همکاری با عدل هاشمی‌پور، شعارهای انتخاباتی رقبا، ترکیب و توان مجلس دهم و مسائل مهم دیگری پرداخته شد.

نخستین مصاحبه رسمی حجت‌الاسلام سید محمد موحد بعد از شکست سیاسی در انتخابات دهم مجلس در حوزه کهگیلویه بزرگ در چرام انجام شد و در آن به موضوعات مهمی از عملکرد رسانه‌ها در ایام تبلیغات، امکان همکاری با عدل هاشمی‌پور، شعارهای انتخاباتی رقبا، ترکیب و توان مجلس دهم و مسائل مهم دیگری پرداخته شد.

به گزارش ریواس جنوب، در این گفت و گو سید محمد موحد به چند پرسش پاسخ داده است.

حاج آقا موحد، حضور مردم و عملکرد آن‌ها را در این دور از انتخابات چگونه دیدید؟

در مورد اصل انتخابات و حضور مردم که جای هیچ بحثی نیست و مردم حقیقتا” حرف ندارند، آن‌ها وظیفه شان را به تمام معنا و حتی مضاف بر آن انجام دادند و عمل کردند؛ ازمردم که همه جوره باید قدردانی کرد.

و شعارهای انتخاباتی رقبایتان؟

راجع به شعارهای انتخاباتی باید از خودشان سوال کنید که چقدر اعتقاد دارند به اجرایی شدن این شعارها و بنده اگه شعاری دادم باید اجرایی کنم و پای آن بایستیم؛ رهبر معطم انقلاب بارها فرمودند، نامزدها باید شعارهای قابل اجرا بدهند نه هر شعاری را؛ برخی در ایام تبلیغات از من خواستند که شعارهای خاصی را بدهم و روی آن مانور دهیم که مخالفت کردم و گفتم باید حرفی را بزنیم و شعار دهیم که فردا بتوانم به آن عمل کنم.

اکنون هم باید از شعاردهندگان بخواهیند که شما چه تضمینی برای شعارهایی که به مردم دادید، دارید؟

آیا منتخب مردم را همراهی و همکاری می‌کنید و در این زمینه با توجه به تجاربتان مشاوره به آن‌ها می‌دهید؟

ببینید هر کسی از بنده مشاوره یا کمکی بخواهد بدون درنگ استقبال می‌کنم و انجام میدهم ولی این نکته را در نظر بگیریم که باید از من خواسته شود و گرنه صلاح نیست که من خودم بروم و بگویم مگر مشاوره می‌خواهید یا مشاوره بدهم؛ این کار را هم برای کمک به مردم انجام می‌دهم؛ مناسب نیست من خودم پیشقدم شوم.

در مورد ترکیب مجلس چه نظراتی دارید؟ آیا این مجلس می‌تواند حداقل بخشی از مشکل مردم را برطرف کند؟

درست است به فرموده رهبری، مجلس ریل گذاری می‌کند برای اداره کشور و جای حساس و مهمی است در این میدان، ولی باید همه شرایط در نظر گرفته شود؛ شرایط دنیا، شرایط داخل کشور، شرایط خارج وهماهنگی قوای سه گانه یک طرف موضوع هستند و سیاست گذاری و ریل گذاری مجلس از طرف دیگر مهم هستند در نقش‌آفرینی مجلس شورای اسلامی.

اگر همه این اهرم‌ها در کنار هم قرار گیرند، و همه احساس کنند در مقابل مردم و انقلاب مدیون هستند و این تفکر سرلوحه کارشان شوند به نظر من میتوانند حداقل ها را طی کنند.

حاج‌آقا نظرتون در مورد رسانه های استانی و عملکرد آن‌ها در ایام انتخابات چی هست؟

معتقدم رسانه یک مسئولیت سنگینی دارد فرقی نمی‌کند چه استانی چه کشوری؛ هر وقت رسانه مزدور شد باید فاتحه آن را خواند، رسانه باید مستقل شود نه جیره خوار، اگر جیره خوار بود تکلیفش مشخص است.

اگر قرار شد ایفای نقش کند برای مردم و انقلاب بکند نه برای یک شخص و یک جناح و یک عده، اگر رسانه ای مردم برایش مهم بود بگویید درود بر رسانه اگر یک فرد برای رسانه مهم بود، کاوش کنید و ببینید کجای جیبش مشکل دارد.

انتهای پیام/ک-ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=27871

15 Comments

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶