اظهارات فرماندار اهواز مصداق نشر اکاذیب است

فلسفي در ادامه گفت: شوراي تامين چنين جلسه‌اي در اين ارتباط نداشته و اينکه مي‌گويند اعلام لغو بايد صراحتا بگويند به چه کسي اعلام کرده‌اند؟

سخنگوي شوراي ائتلاف اصولگرايان خوزستان با تکذيب اظهارات مطرح شده از سوي فرماندار اهواز گفت: آقاي فرماندار در گفت وگو با ايرنا مطالب کذبي را مطرح کرده است که مصداق تشويش اذهان عمومي و جرم است.

در پي انتشار خبري مبني بر اينکه «ائتلاف اصولگرايان استان خوزستان اقدام به برگزاري همايشي بر خلاف قانون و مصوبه شوراي تامين خوزستان کرده‌اند»، سخنگوي ائتلاف اصولگرايان استان خوزستان‌ ضمن تکذيب اظهارات مطرح شده از سوي فرماندار اهواز اظهار داشت: آقاي فرماندار در گفت‌وگو با ايرنا مطالب کذبي را مطرح کرده ‌که مصداق تشويش اذهان عمومي و جرم است.

وي با بيان اينکه اين مطالب کاملا بي‌اساس است، افزود: در آن مصاحبه فرماندار اهواز اظهار داشته سخنراني ‌حاجي‌بابايي در مسجد ارشاد اهواز در حمايت از نامزدهاي اصولگرا بوده ‌در صورتي که به هيچ وجه اين موضوع صحت ندارد و برنامه‌اي که برگزار شد، همايش اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل بود که به ميزباني شوراي ائتلاف اصولگرايي خوزستان برگزار شد.

سخنگوي ائتلاف اصولگرايان خوزستان تاکيد کرد: اين همايش براي تبيين يکي از راهبردهاي اصلي مد نظر مقام معظم رهبري برگزار شد و در آن هيچ اشاره‌اي حتي به نام کانديداها نشد و اينکه بدون هيچ استنادي برخي تلاش دارند همايش را به سمت برنامه‌هاي تبليغاتي سوق و تصورات بي‌پايه و اساس خود را به افکار عمومي القا کنند واقعا جاي تاسف دارد.

وي افزود: جاي تعجب است اين اظهارات از سوي کسي مطرح مي شود که قرار است انتخابات را در اهواز برگزار کند؛ اينکه ايشان مطرح کرده «به رغم اعلام لغو برنامه از سوي شوراي تامين شهرستان» صحت ندارد و شوراي تامين به هيچ وجه همچنين مصوبه‌اي نداشته است.

فلسفي در ادامه گفت: شوراي تامين چنين جلسه‌اي در اين ارتباط نداشته و اينکه مي‌گويند اعلام لغو بايد صراحتا بگويند به چه کسي اعلام کرده‌اند؟ بنده به عنوان مسئول ستاد ائتلاف رسما مي‌گويم اين موضوع صحت ندارد و هيچ چيزي به ما ابلاغ نشده است.

وي گفت: در صورتي که مسئولان مستنداتي دارند که شوراي تامين همچنين مصوبه‌اي داشته و يا اين مصوبه به ستاد ائتلاف اصولگرايي ابلاغ شده‌رسما منتشر کنند وگرنه اين سخنان مصداق نشر اکاذيب است و بايد به افکار عمومي پاسخگو باشند.

مسئول ستاد ائتلاف اصولگرايي با اشاره به عدم طرح مستنداتي در اين زمينه گفت: اين موضوع نشان دهنده آن است که ايشان متاسفانه با برخي اغراض سياسي در حال موضع‌گيري در برابر يک جريان سياسي است.

وي مجددا تاکيد کرد: اين نوع موضع‌گيري در برابر يک طيف سياسي آن هم طيفي که افتخار خود را در پايبندي به اصول انقلاب و اسلامي مي‌داند حرکت مشکوکي است.

سخنگوي ائتلاف شوراي اصولگرايان خوزستان گفت: در اين ايام اگر برنامه‌اي بخواهد براي تبليغات کانديداها برگزار شود کار غير قانوني است و ما به عنوان جريان اصولگرايي معتقديم طيف رقيب با حمايت مسئولان اجرايي به راحتي در حال برگزاري برنامه‌هاي تبليغاتي خود است که براي ما نيز سوال برانگيز است.

وي با اشاره به برخي برنامه‌ها گفت: براي نمونه حدودا يک ماه پيش برنامه‌اي برگزار شد با حضور سه کانديداي جريان مقابل در تالار مهتاب اهواز و آقايان حتي تالار در اختيار آن جريان و برنامه‌شان قرار دادند و حمايت جدي کردند در حالي که مشخص بود آن برنامه کاملا با هدف تبليغات است و تصريح شده بود با حضور سه کانديدا برگزار مي‌شود.

فلسفي گفت: دليل اعطاي مجوز به آن برنامه که رسما برنامه‌اي تبليغاتي بود چيست و آن گاه برنامه ستاد اصولگرايان که برنامه‌اي کاملا در راستاي تبيين اقتصاد مقاومتي بوده و در راستاي فرمايشات مقام معظم رهبري برگزار شد ‌هيچ اشاره هم در آن به انتخابات اهواز نشد‌ و حتي هيچ کانديدايي در آن جلسه حضور نداشت را به عنوان برنامه تبليغاتي مطرح مي‌کنند.

وي تاکيد کرد: اين نوع برخوردها جاي تاسف دارد و اميدواريم ديگر شاهد اين اقدامات از سوي برگزار‌کنندگان انتخابات نباشيم چرا که مي‌تواند در افکار عمومي توليد شائبه کند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=29319

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.