حضور مردم بود که رقیب را به عقب رانده است/ اصولگرایان در تبلیغات‌شان هم دیگر اسمی از برند اصولگرایی نمی‌برند!

منتخب اول مردم شیراز گفت: برخلاف سال‌های گذشته، اصولگرایان حتی در تبلیغات‌شان نیز اسمی از برند اصولگرایی نمی‌برند و این خود نیز روایتی دیگر از یک پیروزی برای اصلاح‎طلبان است.

منتخب اول مردم شیراز گفت: برخلاف سال‌های گذشته، اصولگرایان حتی در تبلیغات‌شان نیز اسمی از برند اصولگرایی نمی‌برند و این خود نیز روایتی دیگر از یک پیروزی برای اصلاح‎طلبان است.

به گزارش ریواس جنوب، بهرام پارسایی در همایش «تکرار امید» در شیراز گفت: بسیار خرسندم که در حضور آقای دکتر عارف در پایتخت فرهنگی ایران، خاضعانه از مردم هوشیار فارس و به‌ویژه شهروندان آگاه شیراز تقدیر کنم.

وی افزود: آقای دکتر عارف روزی با عدم حضور فداکارانه‌اش و امروز نیز با حضور شجاعانه‌اش افتخارآفرینی کرده است.

نماینده مردم شیراز در مجلس آتی، مشارکت مردم فارس در مرحله دوم انتخابات را حیاتی توصیف کرد و اظهار داشت: باید بدانیم که این حضور همیشگی مردم بود که رقیب را به عقب رانده است.

پارسایی با اشاره به سیاست‌زدگی استان فارس در سال‌های گذشته، گفت: به یاد داریم که در سال‌های گذشته به‌دلیل جو حاکم بر فضای سیاسی شیراز، این شهر همواره در انحصار تابلوهای ائتلاف کسانی قرار داشت که خود را تنها قیم مردم می‌دانستند.

وی افزود: در حالیکه در سال‌های پیش شاهد هجوم تابلوهای بزرگ ائتلاف اصولگرایان در سطح شهر بودیم اما اکنون شاهدیم که آنها حتی در تابلوهای تبلیغاتی‌شان هم اشاره‌ای به برند اصولگرایی نمی‌کنند و همین موضوع یک پیروزی برای اصلاح‌طلبان شیراز تلقی می‌شود.

منتخب اول مردم شیراز اظهار داشت: معتقدم علت این تغییر رفتار در تبلیغات اصولگرایان این است که فهمیده‌اند تفکر مردم شیراز این نیست و این موضوع روایت دیگری از محبوبیت و مردمی بودن جریان اصلاحات محسوب می‌شود.

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=30213

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶