بانک های خصوصی استان جهت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی وارد گود شوند

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه وبویراحمد در نشست با مدیران بانک های خصوصی استان گفت: بانک های خصوصی استان جهت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی وارد گود شوند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه وبویراحمد در نشست با مدیران بانک های خصوصی استان گفت: بانک های خصوصی استان جهت حمایت از واحدهای صنعتی و تولیدی وارد گود شوند.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کهگیلویه و بویراحمد، داریوش دیودیده با بیان اینکه در حدود 50 تا 60 درصد منابع اعتباری در اختیار موسسه ‌های مالی اعتباری و بانک‌ های خصوصی است افزود: بر همین اساس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برنامه‌ های ویژه ‌ای برای ورود بانک ‌های خصوصی در بخش تولید دارد.

دیودیده تصریح کرد: صد درصد سرمایه گذاری های صنعتی و تولیدی کهگیلویه و بویراحمد متکی به تسهیلات بانکی است و این امر نشان از جایگاه ویژه منابع و تسهیلات بانک ها در رونق تولید و توسعه صنعت استان است.

بانک های خصوصی و صنعت و معدنرئیس صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه وبویراحمد گفت: دولت طی یک عزم جدی قصد دارد برای کمک به واحد های صنعتی و تولیدی 16 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه دهد که سهم استان کهگیلویه وبویراحمد 400 میلیارد تومان است که اخذ این تسهیلات بستگی به همت بانک ها و ثبت نام هرچه سریعتر بخش خصوصی در سایت بهینه یاب دارد و بانک ها موظفند شرایط را برای دریافت کنندگان وام فراهم کنند.

وی با اشاره به اینکه کهگیلویه وبویراحمد جز 5 استان اول کشور در زمینه ثبت نام و بررسی های اولیه طرح های ثبت نامی در سامانه بهین یاب است افزود: دولت و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برای بانکهای خصوصی برنامه‌‌ هایی در راستای ورود بیشتر در حوزه تولید دارد و در این راستا این جلسه با بانکهای خصوصی استان در راستای حمایت از تولید برگزار شده است.

دیودیده گفت: در حال حاضر بانک‌های خصوصی استان همکاری و مشارکت لازم را در حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی نداشته اند ولی اکنون مشاهده میکنیم که بانک های خصوصی استان بعنوان یک بنگاه اقتصادی با رایزنی و مطرح شدن مطالب و دغدغه ها تمایل لازم را در جهت حمایت از تولید و سرمایه گذاری در این بخش دارند.

وی با اشاره به اینکه جهش از مشکلات مربوط به صنعت امکان پذیر نیست، مگر با حمایت بانک ها دولتی و خصوصی، ابراز کرد: تاکنون 140 واحد تولیدی و صنعتی برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند و این تسهیلات فقط به بنگاه هایی که بازر فروش خوبی دارند ارائه می شود و تولید کنندگانی که محصولاتشان در انبارها مانده و فروشی ندارند، تسهیلاتی تعلق نمی گیرد.

انتهای پیام/د

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=34655

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶