نخبگان در سفر رئیس جمهوری پتانسیل‌های استان کهگیلویه و بویراحمد را معرفی کنند

باقری از اصحاب رسانه خواست که در سفر اخیر رئیس جمهور روحانی و هیئت دولت در حوزه اطلاع رسانی و انتشار اخبار همکاری جدی داشته باشند.

رئیس ستاد انتخاباتی دکتر روحانی در کهگیلویه و بویراحمد، از نخبگان استان خواست که در سفر اخیر رئیس جموری در جهت معرفی هر چه بیشتر همه پتانسیل‌های استان بکوشند.باقری.مهرداد
به گزارش ریواس جنوب؛ دکتر مهرداد باقری با اشاره به دید باز رئیس جمهوری در سفر به استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: رئیس جمهور در سفرهای قبلی به استان‌های دیگر تمام محرومیت‌ها را دیدند و نقاط ضعف و قوت را جاهای دیگر در نوردیدند پس در استان ما سعی می کنند که نقاط قوت را اجرا کنند که ما هم انتظاری جز این نداریم.

رئیس ستاد مردمی استقبال از سفر رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد، با تأکید بر این موضوع که اعتقاد داریم از هر دولت مردی که وارد این استان می شود باید بخوبی استقبال شود، اظهار کرد: به خاطر محرومیتی که استان کهگیلویه و بویراحمد داشته سعی کنیم بیشتر از همه در جهت معرفی هر چه بیشتر پتانسیل های استان خود بکوشیم و هیچ پتانسیلی بالاتر از نوع معرفی نخبگان استان به دولتمردان نیست چرا که نخبگان با تخصص خودشان می توانند استان را به بیشترین شکل معرفی کنند.

وی در همین زمینه افزود: در این سفر مخصوصاً سعی کردیم از حضور و مشورت نخبگان و معتمدین استفاده کنیم و کمیته هایی را هم در این زمینه فعال کردیم که از آنها خواستیم در کنار هم فعالیت کنیم.

باقری ستاد مردمی استقبال از سفر را در کنار مجمع مشورتی توسعه استان دانست و اظهار کرد: مجمع مشورتی توسعه استان های کشور به ریاست نوبخت تشکیل شده است که شاخه استانی آن نیز در سال گذشته در کهگیلویه و بویراحمد فعال شد و از حضور نیروهای متخصص در این مجمع استفاده کردیم.

رئیس مجمع مشورتی توسعه استان با اشاره به تشکیل کمیته های تخصصی در این مجمع افزود: از نظر کارشناسی متخصصین در حوزه‌های مختلف استفاده کردیم و موارد جمع بندی شده است که خروجی عملکرد به روحانی گزارش داده می شود و طی این سفر شاهد شکوفایی آن خواهیم بود.

باقری از اصحاب رسانه خواست که در سفر اخیر رئیس جمهور روحانی و هیئت دولت در حوزه اطلاع رسانی و انتشار اخبار همکاری جدی داشته باشند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=35830

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج