افزایش تسهیلات بافت فرسوده در گچساران

فرماندار گچساران گفت: تسهیلات مسکن بافت فرسوده در گچساران به 460 میلیون ریال افزایش یافت.

فرماندار گچساران گفت: تسهیلات مسکن بافت فرسوده در گچساران به 460 میلیون ریال افزایش یافت.

%d8%a8%d8%a7%d9%81%d8%aa-%d9%81%d8%b1%d8%b3%d9%88%d8%af%d9%87به گزارش ریواس جنوب؛ عبدالرحیم رحیمی در نشست با افراد زیر پوشش کمیته امداد ساکن در بافت فرسوده دوگنبدان افزود: این مبلغ به 3 هزار واحد بافت فرسوده‌ی شهر گچساران اختصاص می‌یابد.
وی با اشاره به اختصاص 180 میلیارد ریال وام بلاعوض برای احیای بافت فرسوده دوگنبدان اظهار داشت: اگر این مبلغ تا پایان سال جاری جذب نشود، برای سال آینده قابل پرداخت نخواهد بود و این اعتبار برگشت داده خواهد شد.
فرماندار گچساران ضمن تاکید بر شرایط ایده‌آل این تسهیلات گفت: برای بازسازی هر واحد در محدوده‌ی بافت فرسوده مبلغ 400 میلیون ریال تسهیلات با نرخ کارمزد 5 درصد و بازپرداخت 15 ساله تعلق می‌گیرد. وی ادامه داد: در همین راستا مبلغ 60 میلیون ریال نیز بلاعوض اختصاص می‌یابد که با احتساب این مبلغ، جمع تسهیلات برای یک واحد بافت فرسوده به رقم 460 میلیون ریال می‌رسد.

رحیمی همچنین در زمینه حمایت دولت از بازسازی بافت فسوده گچساران عنوان کرد: تهیه نقشه ساختمان و صدور پروانه ساخت، نظارت برساخت و ساز و هزینه انشعاب های آب، برق و گاز به صورت رایگان از دیگر حمایت های دولت برای بازسازی بافت فرسوده شهر گچساران است.

بر اساس آماری که فرماندار گچساران ارائه کرد؛ 20 هزار و 963 نفر در محله های فرسوده خیابان کیامرثی، رادک، سادات و لبنان زندگی می کنند و بیش از 147 واحد مسکونی خانوارهای زیر پوشش کمیته امداد این شهرستان در بافت فرسوده دوگنبدان قرار دارد.

رئیس کمیته امداد شهرستان دوگنبدان نیز در این دیدار گفت: علاوه بر خدمات دولت مبلغ 200 میلیون ریال دیگر نیز از سوی کمیته امداد به صورت بلاعوض در اختیار مددجویان این نهاد برای نوسازی بافت‌های فرسوده قرار می‌گیرد.
انتهای گزارش/ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=39034

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.