ادامه آوار برداري محل ريزش ساختمان پلاسکو تا 24 ساعت آينده

رئيس سازمان مديريت بحران کشور در پاسخ به اين پرسش که کار آواربرداري محل حادثه چه زماني به اتمام مي رسد؟، گفت: بدون شک آوار برداري محل حادثه تا 24 ساعت آينده ادامه خواهد داشت.

رئيس سازمان مديريت بحران کشور گفت: آوار برداري محل ريزش ساختمان پلاسکو تا 24 ساعت آينده ادامه خواهد داشت.

اسماعيل نجار گفت: از زمان شروع حادثه، رئيس جمهوري با جديت موضوع امدادرساني به افراد حادثه ديده را خواستار شد.

وي افزود: پس از درخواست رياست جمهوري، وزير کشور نيز که در سفر کاري استان لرستان حضور داشت سفر خود را نيمه تمام رها کرده و براي پيگيري موضوع راهي تهران شد.

رئيس سازمان مديريت بحران کشور با اشاره به تشکيل ستاد مديريت بحران در محل حادثه اظهارکرد: با حضور نمايندگان نيروهاي امدادي، ستاد مديريت بحران تشکيل تا اقدامات به منظور آوار برداري ها آغاز شود.

نجار با ارائه آماري از تعداد مصدومان حادثه تصريح کرد: اين حادثه تاکنون 84 مصدوم داشته که از اين تعداد 51 تن به صورت سرپايي و 33 تن نيز به بيمارستان منتقل شده بودند که 23 نفر از اين تعداد نيز تاکنون ترخيص شده اند.

وي ادامه داد: وضعيت يکي از آتش نشان هاي بستري در بيمارستان وخيم اعلام شده و اين آتش نشان بيش از 70 درصد دچار سوختگي شده است.

رئيس سازمان مديريت بحران کشور در پاسخ به اين پرسش که کار آواربرداري محل حادثه چه زماني به اتمام مي رسد؟، گفت: بدون شک آوار برداري محل حادثه تا 24 ساعت آينده ادامه خواهد داشت.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=42365

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج