معاون وزیر علوم دولت اصلاحات گفت: روحانی توانست ریل عقلانیت را سر جایش بگذارد و باید به او کمک کنیم تا به گذشته برنگردیم.
به گزارش ریواس جنوب؛ غلامرضا ظریفیان در همایش دانشگاهیان و جوانان حامی روحانی در یاسوج با اشاره به میانگین رشد اقتصادی سه درصدی در ۳۷ سال گذشته گفت:کسی که شعار رشد اقتصادی ۲۵ درصدی و 2.5 برابر کردن درآمد ملی را می دهد معلوم است آمده یک بازی راه بیاندازد و قصد ندارد رئیس جمهور شود.
وی گفت: همان هایی که به بسته بودن فضای دوره گذشته کمک کردند امروز در مناظرات از نبود آزادی می گویند و این از ویژگیهای اصلاح طلبی است که رقبایش شعار اصلاح طلبان را تکرار می کنند.
ظریفیان تاکید کرد: رقیب آقای روحانی نه رئیسی است و نه قالیباف بلکه رقیب روحانی کسانی اند که زخم تاریخی خورده اند و دچار نوعی یاس هستند و ما دانشگاهیان باید برویم سراغ این افراد و آن ها را پای صندوق بیاوریم.
این حامی روحانی با بیان اینکه در دوره احمدی نژاد دولت از بین رفت و توهم او کشور را اداره می کرد، بیان کرد: در آن هشت سال در کشور زلزله آمده بود و در این چهار سال فقط باید آواربرداری صورت می گرفت.
وی ادامه داد: ایران در آن هشت سال بزرگ ترین وارد کننده گندم در دنیا بود اما امروز کم کم تبدیل به صادر کننده گندم می شویم. تداوم این دولت تداوم عقلانیت و آرامش و تداوم پیوند توسعه علمی با توسعه ملی است.
این عضو شورای مرکزی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه ها با اشاره به وضعیت دانشگاه ها در دوره احمدی نژاد اظهار کرد: در آن دوره فضای امن دانشگاه به فضای امنیتی تبدیل شد، تشکل های دانشجویی منحل و نشریات بسته شد. در همین شهر یاسوج کسی به ریاست دانشگاه رسیده بود که کمک کرد عده ای بیایند در دانشگاه و دانشجویان را چماق بزنند.
ظریفیان با بیان اینکه دانشگاه یکی از مهم ترین کانون های خردوزری است و دانشگاه مسولیت خطیری برای اینکه جامعه به بیراهه نرود دارد، خاطرنشان کرد: سال 92 دانشگاه دوباره مسولیت اجتماعی اش را ایفا و روحانی را انتخاب کرد. سال 92 را دانشگاه رقم زد وگرنه جامعه که شناخت چندانی از روحانی نداشت.
انتهای پیام/ رامین.ب
