آرامش حاکم بر دانشگاه علوم پزشکی، بستر خدمات ارزشمندی در حوزه سلامت خواهد شد/ ایلامی کاربلد است

رئیس مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد، قطار سلامت این استان را سوار بر ریل اصلی خود خواند و گفت: آرامشی که اکنون بر دانشگاه علوم پزشکی حاکم شده است، بستری برای خدمات ماندگار و ارشمندی در حوزه بهداشت و درمان خواهد شد.

رئیس مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد، قطار سلامت این استان را سوار بر ریل اصلی خود خواند و گفت: آرامشی که اکنون بر دانشگاه علوم پزشکی حاکم شده است، بستری برای خدمات ماندگار و ارشمندی در حوزه بهداشت و درمان خواهد شد.

به گزارش ریواس جنوب‌، غلام‌محمد زارعی در جمع خبرنگاران، مدیر جدید دانشگاه علوم پزشکی یاسوج را فردی لایق و کاردان با تجارب راهگشا توصیف کرد و بیان کرد که مأموریت دانشگاه علوم پزشکی در طرح تحول سلامت، گستردگی وظایف محوله و حساسیت خدمات حوزه سلامت می‌طلبد تا بدون سنگ‌اندازی و چوب لای چرخ گذاشتن مجموعه مدیریتی این دانشگاه را یاری کنیم.
رئیس مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: رسالت و مأموریت‌های دانشگاه علوم پزشکی بسیار گسترده و سنگین است و مدیر جدید این دانشگاه تجارب و توانمندی لازم برای به منزل رساندن این بار سنگین را دارد و بنده از روند مدیریتی حاکم بر مجموعه سلامت راضی هستم.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی، اورنگ ایلامی را مدیری صادق و کاردان توصیف کرد و ابراز داشت که از وقتی وی سکان سلامت این استان را در دست گرفته است، آرامش و ثباتت امیدوارکننده‌ای در مجموعه به وجود آمده که قبل از هر دستاورد دیگری این آرامش خود بستری برای انجام خدمت بیشتر، بهتر و به موقع به مردم خواهد بود و این ارزشمند است.

زارعی در بخش دیگری از صحبت‌هایش گفت که قرار نیست اگر در برخی موارد از جمله چینش‌های مدیریتی باب میل برخی عمل نشود، دستاوردها و مدیریت یک فرد شایسته و اهل کار را زیر سؤال ببریم و با بی‌انصافی در مورد خدمات کم‌نظیر حوزه سلامت سخن برانیم.
نماینده مردم بویراحمد همچنین به سفر اخیر وزیر بهداشت به کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد و ادامه داد که در این سفر یکی از موانع اصلی بهره‌برداری از بیمارستان بزرگ یاسوج برداشته شد و وزیر قول دادند تا سهم استانی تجهیز امکانات این بیمارستان را از منابع متمرکز وزارت بهداشت پرداخت کنند و این قدم بزرگی است.
بر اساس قولی که با پیگیری‌های مستمر به دست آمد، ظرف 2 ماه آینده، تجهیزات بیمارستان جدید یاسوج نصب می‌شوند.

زارعی همچنین گفت که در استان کهگیلویه و بویراحمد پروژه‌ها و برنامه‌های بسیار خوبی در حوزه سلامت در دست پیگیری است که به نتیجه رساندن آنها نیازمند کمک به حفظ آرامش فعلی و پرهیز از زیاده‌خواهی‌ها و تنش‌های بی‌حاصل است.

پیشتر، نماینده مردم کهگیلویه بعد از گذشت دو ماه از انتصاب دکتر ایلامی، انتقادات تندی را به مدیریت او و عملکردش داشته است.

انتهای پیام‌/بنام_ ک

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=48876

3 Comments

  • دقیقا کاربلد واژه ایست که به درستی انتخاب شده است . و ایشان هم کاربلد هستند و کارها را بلدند چون کاربلدند. بله کار بلدند و چون دقیقا گوشش دست نماینده هست و هرچه نماینده محترم بخواد انجام میشود بدون یه ذره تفکر. کی از ایشون کاربلد تر. دکتر چمن اصلا کاربلد نبود چون کاربلد نبود . چون مقابل نماینده سر خم نمیکرد

  • سلام
    جناب زارعی چنان از طرح تحول حرف میزنه که معلومه نمیدونه طرح تحول نفسهای آخرشو داره میکشه و فقط از طرح تحول اسمش مونده
    جناب زارعی از دستاوردهای جدید و طرحهای جدید تعریف کن ضمن اینکه همین طرح تحول یک طرح سراسری که از طرف وزارت بهداشت ابلاغ شده بود

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.