وضعیت ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه یاسوج نامناسب است

موضوع ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه یاسوج این روزها محل بحث شده است به طوری که برخی رسانه ها از انعقاد قراردادهای میلیاردی دانشگاه با شهرداری پرده برداشتند و برخی دیگر از عدم سرویس دهی شهرداری به دانشگاه خبر دادند.

ریواس جنوب/ گروه اجتماعی

موضوع ایاب و ذهاب دانشجویان دانشگاه یاسوج این روزها محل بحث شده است به طوری که برخی رسانه ها از انعقاد قراردادهای میلیاردی دانشگاه با شهرداری پرده برداشتند و برخی دیگر از عدم سرویس دهی شهرداری به دانشگاه خبر دادند.

یک عضو شورای صنفی دانشگاه یاسوج به ریواس جنوب گفته که تا این لحظه از روزهای آغازین سال تحصیلی سرویس دهی مناسبی برای ایاب و ذهاب دانشجویان این دانشگاه وجود نداشته و این وضعیت را اسف بار خواند.
صیاد خردمند با اشاره به اینکه دانشگاه و دانشجو باید در راس برنامه ریزی های کلان و خرد شهری باشند اشاره کرد که رویکرد برخی برخی نهاد ها مانند شهرداری و سازمان اتوبوسرانی با دانشگاه ها، رویکردی آماری، حسابگرانه و به تمثیل «معامله گونه» می باشد!

این فعال دانشجویی تلویحا قراردادهای میلیاردی شهرداری یاسوج با دانشگاه یاسوج را تایید کرد و گفت: اگر شهرداری قصد دارد با چنین قیمت های سرسام آوری به دانشجو خدمات ارائه ندهد پس این خدمات در کجا قرار است ارائه شود؟

وی در تکمیل این صحبت خود این سوال را مطرح کرده است که براستی باید از شهرداری یاسوج پرسید کدام برنامه توسعه ای برای دانشگاه ها طراحی و تبیین کرده است؟؟ حجم و کمیت جمعیت دانشجو در شهر یاسوج چه جایگاهی را در برنامه ریزی های شهرداری به خود اختصاص داده است؟

خردمند این را هم اضافه کرد که با نبود سرویس های نقیله عمومی در دانشگاه ها علاوه بر هزینه گزافی که بر دانشجو تحمیل خواهد شد
پیامد های متعددی در حوزه های انحرافات و آسیب های اجتماعی به بار خواهد آمد.

ریواس جنوب در روزهای آتی شرایط ایاب و ذهاب دانشجویان را مورد رصد قرار می دهد و اطلاع رسانی لازم را در برنامه خبررسانی خود خواهد داشت.

انتهای پیام/ ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=51574

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶