برخی از رسانهها، دلیل ترک جلسه معارفه شهردار شیراز از سوی نماینده امام جمعه شیراز را به اظهارات صریح نماینده مردم شیراز در مجلس نسبت دادهاند.

به گزارش ریواس جنوب عصر امروز در مراسم معارفه حیدر اسکندرپور به عنوان شهردار جدید شیراز، بهرام پارسایی نماینده مردم شیراز در مجلس سخنان صریحی بر زبان آورد.
سخنگوی فراکسیون امید در مجلس، بنا بر گزارش حافظ نیوز، به صورت تلویحی از کمرنگ شدن عنوان پایتخت فرهنگی شیراز انتقاد کرد و گفت: سومین حرم اهل بیت(ع) ویژگی خاص شیراز است اما احساس میکنم در بخش مسایل فرهنگی افراط و تفریط وجود دارد. نباید فراموش کنیم شیراز پایتخت فرهنگی ایران نیز هست اما دریغ از اینکه در ورودی های شهر شیراز حتی یک خط در این باره وجود داشته باشد و این به معنای نادیده گرفتن بخش فرهنگی و ادبی شهر شیراز است که مورد پذیرش افکار عمومی هم نیست.
پارسایی در ادامه به لزوم استخدام مشاوران فرهنگی خارجی و غیر ایرانی اشاره و تصریح کرد: چطور برای ورزشی چون فوتبال میپذیریم که باید مربی خارجی بیاوریم اما برای اداره یک شهر نیاز به مربی خارجی نداریم؟ بنابراین من پیشنهاد میکنم برای شهر شیراز نه مربی خارجی بلکه مشاور فرهنگی خارجی استخدام کنیم.
پارسایی همچنین ضمن تمجید از کوروش گفت: معرفی روزی به عنوان روز بزرگداشت کوروش در تقویم ملی ایران را پیگیری میکنیم.
بنا بر ادعای این پایگاه خبری، سید علی نجفی نماینده آیتالله ایمانی -نماینده ولی فقیه در فارس- به نشانه اعتراض مراسم معارفه شهردار شیراز را ترک کرد.
انتهای پیام/ سجاد بنام

5 Comments
کجای حرف دکتر پارسایی بد بود خدا وکیلی؟؟؟؟؟؟؟
خداوکیلی یکی هم که پیدا میشه حرف حساب میزنه ازش ناراحت میشن. آقای این بنده خدا چی گفت مگه؟ غیر اینکه گفت : باید به مسائل فرنگی که ریشه ملی دارند بیشتر توجه بشه؟ کجای این حرف مخالف هویت ملی ماست؟؟؟ خدایا خودت ظهور کن
اتفاقا حرف حق راگفت
بهرام ول کن کوروشو بچسپ ب وظیفه نمایندگیت این روز کوروش چی گیر منو بقیه بیکارا میاد کی تا الان گفتار نیک پندار نیک رفتار خوب داشته هم فقط دروغو دغل کاری کوروش بدبختو سیاه نکنید اونم بنده ی مخلص خدا بود تو هم مث اون شو .کوروش نماد ملی ماست ولی حیف همچو نمایندها بخاد جاشو بگیره
انتقاد نکنیم،دکتر پارسایی یه نفر هست،از بالا باید درست بشه،اونم یه نظر خوبی داده،