خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به 430 نفر در شهرستان بهمئی

بخشدار مرکزی شهرستان بهمئی گفت:ارائه خدمات رایگان پزشکی برای مردم روستا‌های کمتر برخوردار بهمئی خدمات بهداشتی، درمانی و رایگان به ۴۳۰ نفر از مردم روستا‌های های بخش مرکزی ممبی، رود تلخ، حوزه بنه پیر، کِل مازاد، قاش کمری، خُنگ انار، گُدُک و بیش از ۱۰ روستای دیگر ارائه شد.

بخشدار مرکزی شهرستان بهمئی گفت:ارائه خدمات رایگان پزشکی برای مردم روستا‌های کمتر برخوردار بهمئی خدمات بهداشتی، درمانی و رایگان به ۴۳۰ نفر از مردم روستا‌های های بخش مرکزی ممبی، رود تلخ، حوزه بنه پیر، کِل مازاد، قاش کمری، خُنگ انار، گُدُک و بیش از ۱۰ روستای دیگر ارائه شد.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از شبکه دنا، صدیقی فر افزود: طرح خدمات دهی پزشکی به روستا‌های کمتر برخوردار، با اعزام ۶ پزشک متخصص و یک پزشک عمومی، کارشناسان درمانی، ماما، پرستار، دارو یار، پزشک اعصاب و روان به روستا‌های بخش مرکزی در فاصله ۷۵ کیلومتری شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی اجرا شد.

وی بیان کرد: در این طرح، علاوه بر معاینه و درمان بیماران و تامین داروی مورد نیاز آنان، خدمات پزشک عمومی، دندانپزشکی، خدمات دارویی، مراقبت و شناسایی بیماری‌های غیر واگیر به همراه تست فشار خون ٬ نمونه گیری برای سنجش میزان قند و چربی خون، اندازه گیری قد و وزن نیز توسط این تیم پزشکی به نیازمندان ارائه شد.

صدیقی فر با اشاره به اینکه این گروه پزشکی- درمانی بیشتر به نقاط محروم، سخت گذر و دور از شهر لیکک مرکز شهرستان بهمئی خدمات دهی کردند افزود: بیش از ۲۰۰ قلم دارو شامل دارو‌های بیماری‌های قلبی، گوارشی، فصلی و عفونی، دندان درد، مسمومیت غذایی، اعصاب و روان به صورت رایگان در اختیار بیماران قرار داده شد.

وی ادامه داد: بیمارانی که داروی مورد نیازشان در دسترس نبود به درمانگاه شهر و یا روستا‌های اطراف برای درمان و دریافت دارو به صورت رایگان ارجاع داده شدند.

بخشدار مرکزی شهرستان بهمئی جامعه هدف این طرح را گروه‌های آسیب پذیر مثل کودکان زیر ۶ سال، افراد سالخورده، بیماران دیابتی، فشار خون، بیماران قلبی و زنان باردار اعلام کرد و گفت: در ادامه روند برنامه‌های طرح تحول سلامت، برنامه گسترش بیمه روستایی، پزشک خانواده روستایی و عشایر در مناطق و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر در دستور کار قرار می‌گیرد.

اجرای این طرح خداپسندانه در هفته‌ها و ماه‌های آینده در مناطق محروم بخش مرکزی ممبی در شهرستان بهمئی ادامه دارد و گرو‌های پزشکی هر هفته یک بار برای ادامه روند درمان و ارائه خدمات، به مناطق رود تلخ و ممبی شهرستان بهمئی اعزام خواهند شد.

انتهای پیام/د

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=53906

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج