مصوبه‌ای برای زمین‌خواران؛ فسادهای نهفته

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه تلاش‌هایش برای شفاف کردن بودجه سال 97 کشور، مصویه‌ای را رسانه‌ای کرد که افرادی که از منابع طبیعی، زمین‌های ملی گرفتند و کاری نکردند، مجبور به بازگرداندن زمین می‌کند.

رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه تلاش‌هایش برای شفاف کردن بودجه سال 97 کشور، مصویه‌ای را رسانه‌ای کرد که افرادی که از منابع طبیعی، زمین‌های ملی گرفتند و کاری نکردند، مجبور به بازگرداندن زمین می‌کند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، غلامرضا تاجگردون در یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: یک مصوبه دیگر برای مبارزه با فساد نهفته !!!

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی،  در ادامه  در صفحه خود نوشته است، کمیسیون تلفیق تصویب کرد آنهایی که در سالهای گذشته و جاری از منابع طبیعی یا هر روش دیگری در شهر بیش از هزار متر و در خارج از شهر بیش از یک هکتار زمین گرفته‌اند و طرح متناسب اجرا نکرده‌اند( مثلا ده هکتار زمین گرفته‌اند برای کارخانه هزار متری ساخته‌اند) باید یا زمین را برگردانند و یا پول زمین را به قیمت روز حال به دولت پرداخت کنند.

 تاجگردون در پایان آورده است، به دور و ورمان نگاه کنیم از این موارد زیاد می‌بینیم.

انتهای پیام/د

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=55209

2 Comments

  • شفاف سازی پیشکشت جناب رییس.هر چی زمین تو گچساران بود گرفتیش واسه خودت و خانوادت.
    حرف شما نوش دارو بعد مرگ سهراب.
    اول خودتون زمینارو پس بدین بعد شفاف سازی کن

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.