استاندار استان کهگیلویه وبویراحمدگفت: راه شهدا راه امنیت، آسایش، عزت و قدرت آفرین است.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از ایثار، علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز در دیدار با جمعی از مدیران وکارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه وبویراحمد که به مناسبت 22 اسفند روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس این بنیاد صورت گرفت، گفت: بنیاد شهید بهعنوان یکی از نخستین نهادهای انقلابی با فرمان امام خمینی (ره) در 22 اسفندماه سال 1358 و با دو هدف اصلی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و خدماترسانی به خانوادههای معظم شهدا تأسیس شد.
احمدی ضمن تشکر وتقدیر از مدیرکل بنیاد شهید وامور ایثارگران استان کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: بنیاد شهید اکنون به یکی از نهال های پرثمر و پربار انقلاب تبدیل شده است.
وی عنوان کرد: نقش فرزندان شهدا در حفظ و ارتقای نظام بسیار اثرگذار است و کرامت خانواده های شهدا و ایثارگران باید حفظ شود.
وی تاکید کرد: راه شهادت راه سعادت است در این راه خوف و حزنی نباید به خود راه داد، حزن نسبت به گذشته و خوف نسبت به آینده است و در شهادت هیچ کدام از این دو راهی ندارد.
احمدی اظهار داشت: مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در دوران دفاع مقدس نسبت به جمعیت بیشترین حضور را در جبهه های جنگ به خود اختصاص دادند و باتوجه به تعداد ایثارگران استان باید بیش از پیش در حوزه خدمت رسانی به خانواده های ایثارگران اقدام کرد.
وی با تقدیر از زحمات کارکنان بنیاد شهید استان، گفت: بدون شک زحمات فراوانی جهت خدمات دهی مطلوب تر به جامعه ایثارگران انجام شده است ولی می طلبد زحمات نافع تر باشند.
احمدی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال96 تا کنون مسئولان استانداری از تعداد 556 خانواده معظم شهدا دیدار کردند که می طلبد سایر دستگاه های اجرایی نیز در این راستا بیش از گذشته تلاش کنند.
وی با تاکید بر اینکه خانواده های ایثارگران سرمایه های معنوی کشور و نظام هستند، اظهار داشت: احداث مجتمع توانبخشی ایثارگران برای رفع مشکلات بهداشتی و درمانی ایثارگران ضروری است.
احمدی با اشاره به بازدید از بیمارستان سلمان یاسوج، عنوان کرد: فضای فیزیکی این بیمارستان مطلوب بود ولی از نظر کادردرمانی و تجهیزات مشکلات بسیاری دارد که باید برنامه ریزی و تمهیدات لازم جهت تجهیز آن اندیشیده شود.
پایان پیام
