محرومیت یک ماهه صیادمنش و آقایی

در حالی کمیته اخلاق این اطلاعیه را صادر کرده است که برای اولین بار نیست که در فوتبال ما این اتفاقات رخ می‌دهد و در گذشته هم شاهد این بی اخلاقی‌ها در ورزش کشور بوده‌ایم. این پرونده دو بازیکن جوان استقلال به پرونده‌ی چند سال پیش باشگاه پرسپولیس که در آن دو مدافع این تیم محروم شدند، شباهت دارد.

سازمان لیگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با توجه به اخبار و تصاویر منتشره مبنی بر رفتار غیر ورزشی که توسط آقایان سید سجاد آقایی و سید اللهیار صیادمنش (بازیکنان تیم استقلال) که در بازی بین دو تیم ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان منجر گردیده است و با نظر به اینکه این نوع رفتار نقض آشکار و مسلم قوانین و مقررات قانونی و اخلاقی محسوب که به اعتبار فوتبال کشور لطمه وارد می‌نماید، لذا اعلام می‌دارد ضمن تشکیل و رسیدگی پرونده و انجام تحقیقات در این خصوص به موجب مواد ۲۳ و ۶۵ آیین نامه کمیته اخلاق دستور موقت مبنی بر تعلیق فعالیت‌های نامبردگان در کلیه بخش‌های فوتبال رسمی ایران به مدت یکماه صادر گردیده است.

 

کمیته اخلاق اطلاعیه ای را در خصوص دو بازیکن تیم استقلال تهران صادر کرد.

به گزارش ریواس جنوب در سایت سازمان لیگ، متن اطلاعیه به شرح زیر است:

با توجه به اخبار و تصاویر منتشره مبنی بر رفتار غیر ورزشی که توسط آقایان سید سجاد آقایی و سید اللهیار صیادمنش ( بازیکنان تیم استقلال ) که در بازی بین دو تیم ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان منجر گردیده است و با نظر به اینکه این نوع رفتار نقض آشکار و مسلم قوانین و مقررات قانونی و اخلاقی محسوب که به اعتبار فوتبال کشور لطمه وارد می نماید، لذا اعلام می دارد ضمن تشکیل و رسیدگی پرونده و انجام تحقیقات در این خصوص به موجب مواد 23 و 65 آیین نامه کمیته اخلاق دستور موقت مبنی بر تعلیق فعالیتهای نامبردگان در کلیه بخش های فوتبال رسمی ج.ا.ا. به مدت یکماه صادر گردیده است . لذا مقرر است مراتب از طریق سایت رسمی فدراسیون فوتبال و مبادی ذیربط ابلاغ و اطلاع رسانی تا از کلیه فعالیت های نامبردگان در حوزه فوتبال و حضور در کلیه مجامع و مراجع و اماکن رسمی فوتبال جمهوری اسلامی ایران و بین المللی از یوم جاری مورخ 1397/05/20جلوگیری و چنانچه مجوز حضور برای نامبردگان صادر گردیده لغو و از ورود و همراهی ایشان با تیم ها و اهالی فوتبال در مراسمات و مسابقات رسمی فوتبال خودداری به عمل آمده و نتیجه به این کمیته گزارش گردد.

در حالی کمیته اخلاق این اطلاعیه را صادر کرده است که برای اولین بار نیست که در فوتبال ما این اتفاقات رخ می‌دهد و در گذشته هم شاهد این بی اخلاقی‌ها در ورزش کشور بوده‌ایم. این پرونده دو بازیکن جوان استقلال به پرونده‌ی چند سال پیش باشگاه پرسپولیس که در آن دو مدافع این تیم محروم شدند، شباهت دارد.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=62848

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶