مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: پیشرفت فیزیکی چمن مصنوعی روستای چنگلوا 30 درصد است .
به گزارش ریواس جنوب؛ سید محمد تقی علوی در بازدید از چمن مصنوعی در دست احداث روستای چنگلوا کهگیلویه افزود: چمن مصنوعی روستای چنگلوا در زمینی به مساحت 2000 متر مربع با اعتبار 500میلیون تومان در دست احداث می باشد .
وی اظهارکرد: این پروژه ورزشی از محل هدایای خاص وزارت نفت توسط دفتر فنی و مهندسی ورزش و جوانان استان در احداث است .
مدیرکل ورزش و جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد از پیشرفت فیزیکی 30 درصدی این پروژه خبر داد و خاطرنشان کرد: در صورت تامین اعتبار لازم این مکان ورزشی در سال 1398 افتتاح و تحویل جامعه ورزش خواهد شد .
علوی ضمن تشکر از حمایت های نماینده مردم شهرستانهای کهگیلویه در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پروژه ورزشی چمن مصنوعی روستای چنگلوا، علاوه بر چمن مصنوعی فوتسال دارای امکانات رختکن ،سرویس بهداشتی و روشنایی می باشد.
