جامعه مدرسين حوزه علميه قم در بيانيهاي ديرهنگام به ماجراي برگزاري تجمع اعتراضي 25 مرداد ماه در فيضيه قم پرداخت و نگراني خود را به خاطر حواشي آن ابراز داشت.
به گزارش ریواس جنوب؛ در اين بيانيه که به امضاء آيتالله محمد يزدي رئيس شوراي عالي حوزه علميه قم رسيده، از مسوولان حوزوی خواسته شده که اجازه ندهند مطالبات حوزه با نوشته ها و شعارهای انحرافی برخی افراد مغرض خدشه دار شود.
بر اساس این گزارش، در تجمع اخیر طلاب برخی شعارها و دست نوشته ها خبرساز شده بود که مهمترین آنها پلاکارد مشهور به “استخـــــــر فرح” بود تابلویی که اشاره به استخری داشت که مخالفان نظام از آن به عنوان قتلگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی یاد می کنند.
فاطمه هاشمی دختر آیت الله هم در واکنش به این پلاکارد خواستار شفاف سازی درباره مرگ مشکوک پدرش شد.
علی مطهری هم در صفحه شخصی خود نوشت که این شعار می تواند سرنخی برای نحوه فوت آیت الله هاشمی باشد که تا کنون در اذهان به صورت یک معما باقی مانده است.
شعار نوشته شده بر روی این پلاکارد جنجال برنگیز این بود؛
ای آنکه مذاکره شعارت/ استخر فرح در انتظارت
انتهای پیام/ ب
