عدم برگزاری کمیسیون تجدیدنظر ماده 100 شهرستان خُنج دوساله شد!

نماینده شهرستان خُنج در شورای اسلامی استان فارس از عدم برگزاری کمیسیون تجدیدنظر ماده 100 در این شهرستان طی دو سال اخیر گلایه کرد.

اسماعیل کریمی- نماینده شهرستان خنج در شورای اسلامی فارس

 به گزارش ریواس جنوب، اسماعیل کریمی در نشست شورای اسلامی استان فارس که با حضور معاون عمرانی استاندار برگزار شد، گفت: ما مسائل و مشکلات مختلف شهرستان خنج را به گوش مقامات ارشد استانی رسانده‌ایم و توقع داریم که با جدیت پیگیری شوند.

وی به حل نشدن برخی مسائل از جمله مشکلات حوزه معدن این شهرستان اشاره کرد و خواستار توجه جدی استانداری فارس برای رفع مشکلات شد.

کریمی در بخشی از اظهارات خود با بیان اینکه چالش‌های شهرستان خنج زیاد است، تصریح کرد: در این میان ما در برخی امورات اولیه نیز مشکلاتی داریم؛ ازجمله اینکه با وجود برگزاری کمیسیون ماده 100 در شهرداری خنج، اما کمیسیون تجدیدنظر در این رابطه حدود دو سال است که به دلیل عدم حضور نماینده‌ی استانداری برگزار نمی‌شود.

وی با بیان اینکه استانداری در این خصوص اطلاع‌رسانی یا تعیین تکلیف نکرده است، خاطرنشان کرد: برای تشکیل کمیسیون‌ها به روش‌های جایگزین نیز مجوزی صادر نشده است؛ توقع ما این است که موانع پیش روی برگزاری این جلسات و کمیسیون‌ها یک بار برای همیشه برداشته شود و دست‌کم در حل چنین مسائل اولیه‌ای همکاری بیشتری صورت گیرد.

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=66525

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.