فریب تبلیغات سودجویان درباره آب درمانی را نخورید

سرپرست هیات نجات غریق استان فارس گفت: برخی افراد سودجو در شبکه های مجازی برای سود بیشتر تبلیغ آب درمانی می کنند و این امر در حالی است که آب درمانی و ورزش در آب دو مقوله جداگانه است که باید به صورت تخصصی دنبال شود.

 

به گزارش ریواس جنوب، امیرحسین سخندانی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: مردم مواظب این گونه افراد سودجو باشند و اجازه ندهند انها برای سودی بیشتر از راه تبلیغ به هدف خود برسند.

وی اضافه کرد: هیات نجات غریق و غواصی استان فارس به صورت ماهیانه با همکاری دستگاه های مرتبط از استخرهای فعال در استان فارس نظارت می کند.

سرپرست هیات نجات غریق استان فارس افزود: این ورزش یکی از ورزش‌های مهم و حیاتی است؛ چرا که به صورت مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است،طوری که حضور ناجی در کنار استخر و پارک‌های آبی نقش بی‌بدیل دارد و نبود آن نیز حادثه‌های جبران‌ناپذیری به دنبال خواهد داشت.

سخندانی ادامه داد: این هیات عمده فعالیت خود را تربیت نیروهای توانمند در زمینه نجات غریق معطوف کرده و یکی از استان‌های فعال در عرصه نجات ‌غریق کشور محسوب می شود به گونه ای که ناجی و مربی های برخی از استان های کشور را نیز تامین می کند.

وی به 86 واحد اماکن آبی فعال استان اشاره کرد و افزود: به طور میانگین روزانه 350 ناجی در اماکن آبی فارس حضور دارند تا از غرق شدن افراد جلوگیری کنند.

سخندانی اعلام کرد: فارس در رشته نجات غریق قهرمانان زیادی دارد که توانسته اند در سال های گذشته در رقابت های ملی و بین المللی افتخار کسب کنند.

انتهای پیام/ سولماز حسینی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=71641

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶