تنش در شورای شهر شیراز/ توهین عجیب «دستغیب» به «حاجتی»!

 هشتاد و دومین جلسه علنی شورای شهر شیراز، با درگیری لفظی رئیس و عضو شورا و تنش همراه شد.

به گزارش ریواس جنوب، آنگونه که خبرنگاران حاضر در هشتاد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر شیراز خبر داده‌اند، تنش لفظی احمدرضا دستغیب و مهدی حاجتی، از ترک دوباره‌ی جلسه از سوی رئیس و اعتراض عضو شورا آغاز شد و با توهین عجیب دستغیب به حاجتی تشدید شد.

** حاجتی: دستغیب صلاحیت ریاست شورا را ندارد

 بنا بر گزارش فارس، مهدی حاجتی در اعتراض به ترک مکرر جلسات علنی شورا از سوی رئیس، خواستار برکناری احمدرضا دستغیب شد و گفت: رئیس شورا صلاحیت این مسئولیت را ندارد و باید در اولین جلسه با یک طرح دو فوریتی نسبت به تعیین رئیس جدید اقدام شود.

وی در ادامه در اعتراض به سکوت اعضای شورای شهر و دعوت وی به سکوت نیز خطاب به همکاران خود تصریح کرد: در محافل خصوصی از رئیس شورا گلایه می‌کنید، اما چرا به صورت علنی صحبتی نمی‌کنید؟

** دستغیب: این اخلاق اصلاح‌طلبی و انسانیت نیست!

 اما این سخنان حاجتی و انتقال آن به رئیس شورا موجب شد که احمدرضا دستغیب که جلسه را ترک کرده بود، برای پاسخگویی به حاجتی بار دیگر به صحن شورا برگردد.

رئیس شورای شهر شیراز با ناراحتی در پاسخ به اعتراض عضو شورا، گفت: فکر نمی‌کنم اخلاق اصلاح‌طلبی مدعیان دروغین اصلاحات این باشد که پشت سر دیگران دروغ بگویند؛ این روش اصلاحات نیست، از روش انسانیت هم نیست.

** توهین باورنکردنی رئیس شورای پایتخت فرهنگ و ادب!

اما دستغیب به این پاسخ بسنده نکرد و در کمال ناباوری خطاب به حاجتی گفت: ما باید اصولی را با همدیگر به توافق برسیم و آن اصول شهرنشینی است؛ اینطور نیست که هرکسی به شیراز آمد خود را شهروند شیراز بداند؛ خدا پدر جهاد سازندگی را بیامرزد که 10 تا پل زد تا یک عده بیایند در شهر و ادعای شهرنشینی کنند!

** سخنان رئیس شورا فاشیستی است!

حاجتی این سخنان رئیس شورا را فاشیستی خواند.

دستغیب نیز در پاسخ گفت: از طرف من مشکلی نیست که سخنان من را فاشیستی بدانید، انسان‌های بی‌منطق دیگران را محکوم به فاشیست می‌کنند!

** عملکرد ضعیف آقای رئیس با سودای بازگشت به بهارستان!

به گزارش ریواس جنوب، این اولین باری نیست که رئیس شورای اسلامی کلان‌شهر شیراز، رفتارهایی عجیب و دور از شأن نمایندگی مردم، از خود نشان می‌دهد.

با این حال رو شدن اندیشه‌های واقعی برخی از فعالان سیاسی از جمله رئیس فعلی شورای شهر شیراز، کاملاً قابل پیش‌بینی بود و می‌توان گفت امروز در اثر یک عصبانیت بالاخره دم خروس بیرون زد!

احمدرضا دستغیب که در طول 20 ماه گذشته عملکرد ضعیفی را در کسوت ریاست شورای پنجم شیراز بر جای گذاشته است، با شوخی‌های عجیب و حالا نیز با توهین‌های عجیب‌تر خود عملاً به همه‌ی شهروندان مهد فرهنگ و ادب ایران‌زمین بی احترامی می‌کند.

حالا شاید حق با مهدی حاجتی است که احمدرضا دستغیب شایستگی ریاست بر شورای منتخب مردم را ندارد؛ شاید بهتر است او که سودای بازگشت به مجلس را دارد کنار برود و به جای «پارلمان محلی» با خیالی آسوده برای رقابت‌های اسفندماه به تبلیغات انتخاباتی برای «پارلمان ملی» بپردازد!

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=73863

53 Comments

    • کسیکه براعصابش مسلط نیست بر عقلش هم تسلطی ندارد
      روسا باید روزبروز عاقلانه تر مسائل را مطرح واحیانا صحبتهای ناخوشایند را نیز با تعامل مرتفع نمایند نه بنزینی بر اتش مضاعف نمایند

  • سلام . هیچوقت به اقوام ساکن شیراز توهین نکرده ام . شیراز پایتخت فرهنگی ایران اسلامی است که همه اقوام و شیرازی ها ، قرن ها در آن با صلح و صفا زندگی و حتی وصلت کرده اند . مادر خانم من از قوم بزرگ و پر افتخار قشقایی است .
    همه مردم ساکن در شهر باید حقوق و اخلاق شهروندی را رعایت کنند . یکی از زیبایی های شیراز ، وجود اقوام مختلف در کنار هم است و من به همه ی آنان افتخار می کنم و احترام می گذارم .
    سید احمدرضا دستغیب
    ۹۸/۲/۱۱

    • به آقای دستغیب میگویم:
      پس چرا به آقای حاجتی توهین کردین؟ ایشون یکی از با اصالت ترین افراد جامعه ی ماست اگه نمیدونید بیشتر در مورد قوم لر و اصالت ایشون مطالعه کنید بیشتر دکترها و اساتید شیراز که همه ی افتخاراتتون بهشون هست از همون پلهای جهادی رد شدن اومدن شیراز . لطفا کمی قدر شناس باشید.

      • دم خروس اصلاح طلب و اعتدالی روحانی و کارگزاران رفسنجانی از همه جا زد بیرون و این دفعه در قلب نژاد پرستی در شورای شهر شیراز حاجتی یک {…} {…} و از لیست {…} اصلاح طلب است!

    • اصلا” تقصیر شما نیست آقای دستغیب. تقصیر این میز و صندلیه که وقتی پشتش نشستی یادت میره از کجایی و چطوری اومدی. همین دهاتی ها که با خون دل بزرگ شدن و با سختی زندگی کردن و مرد شدن دارن این شهرو میچرخونن. شک نکن امروز اگه قرار باشه بین شما و یه دهاتی جون یکنفرو نجات بدیم اون یکنفر شما نیستی. امروز اکثر مردم این شهر همین تصمیمو میگیرن. این به معنای ارزش آدمهاست،پس یه معذرت خواهی بکن از تمام دهاتی هایی که دهاتی بودن افتخارشونه.

  • اگر شیرازی ها در انتخابات شوراها شر کت میکردند،بابای پشت کوهی که خیابانهای شهر را نیز بلد نیست ،نماینده شورای شهر کهن شیراز نمی شد واقوام بی لیاقتش رو سر کار نمی آورد

  • يك روز بارانی، سيل، شيراز را به تيتر رسانه ها تبديل كرده. هم سيل آب و هم سيل مهربانی مردم شيراز…
    حالا تصور كنيد خانواده مسافری به درب منزل آقای دستغيب رييس شورای شهر رفته، بلكه به آنها پناه بدهد:

    ? دستغيب: خوش آمديد. قدمتون بر چشم.
    ? مسافر: شرمنده. خدا خيرتون بده.
    ? دستغيب: فقط بی‌زحمت شناسنامه‌ها و كارت ملی‌هاتون را بدهيد ببينم.
    ? مسافر: چرا آخه؟
    ? دستغيب: راستش می‌خوام مطمئن شم روستايی و دهاتی نباشيد! مبادا از روی “پل‌های ساخته شده جهاد سازندگی” رد شده و به شيراز آمده باشيد!! ?
    ? مسافر: آقای رییس، الان زير بارون وسط كوچه وقت اين حرف‌هاست آخه؟!
    ? دستغيب: مرد حسابی! من تو صحن علنی شورا هم اينجوری حرف می‌زنم، اينجا كه دیگه كوچه خودمونه! ?

  • سرلیست اصلاح طلبی و لیست فله ای با عملکرد های ضعیف مدتهاست توسط منتقدین نقد می شوند و اکنون برخی رگ غیرتشان بیرون زده است .
    پایمال شدن خون هموطنان در سیل نوروز هم میتوانست واکنشهایی اینگونه داشته باشد که برخی سیاست و هم حزبی بودن را به خون بیگناهان ترجیح دادند .
    طرح مردم آزاری و مضحک دوچرخه سواری هم …سخنرانی خانم دهقان برای صندلی های خالی هم …انتصاب بستگان در شهرداری هم …
    وجدان بیدار….

  • تعجب نکنید این ادبیات فیلم های مرحوم ناصرملک مطیعی نیست!! این ادبیات ریاست شورای شهر بزرگ شیراز است. شهری که در تاریخ خود به تساهل و تسامح مشهور بوده است.شهری که شهروندانش در جریان سیل اخیر شیراز برای هموطنان خود سنگ تمام گذاشتند، شهری که بعد از جنگ تحمیلی پذیرای هموطنان جنگ زده خود بود، شهری که به شهر ادب مشهور است و پایتخت فرهنگی ایران را یدک می کشد!
    البته این ادبیات امروز جناب آقای دکتر دستغیب سابقه ای طولانی داشته است ایشان در جایی فرمودند: “مادر نزاده که به شیرازی بد بگه…” بگذریم از تیکه های زیبایی که از ابتدای کار شورا در پشت بلندگو در صحن بیان می کنند!!
    این ها نشانه ی یک روح بیمار است که به درمان احتیاج دارد، بی شک جناب دستغیب این توانایی را داشت که در جنگ دوم جهانی همکاری نزدیکی با آیشمن داشته باشد!! اگر این ادبیات اوج فاشیست نیست پس چه نامی دارد؟!
    حالا باید دید اعضای شورای شهر با این پدیده چطور برخورد خواهند کرد. آیا آبروی شهر را فدای سیاست بازی های به اصطلاح اصلاح طلبانه ی خود خواهند کرد! آنها باید بدانند که کمترین درخواست ما مردم شیراز عزل ایشان از ریاست شورای شهر خواهد بود.

  • توهین آقای دستغیب آشکار بود و او واقعا برخی از مردم یک شهر را شهروند ندانست و توهین علنی داشت
    به نظر من ایشان صلاحیت نمایندگی شهر را ندارد

  • سلام تفکر جناحی مملکت را ویران کرده و فقط به فکر منافع حزبی و رای آوردن و حفظ قدرت هستند چون قدرت در ایران ناشی از ثروت است

  • در پی توهین #ریس_شورای_شهر_شیراز سید احمد رضا دستغیب به عشایر دلیر و اقوام استان فارس
    .

    #طنز تلخ کاربران با رفتار امروز رییس شورای شهر شیراز::
    ? يك روز بارانی، سيل، شيراز را به تيتر رسانه ها تبديل كرده. هم سيل آب و هم سيل مهربانی مردم شيراز…
    حالا تصور كنيد خانواده مسافری به درب منزل آقای دستغيب رييس شورای شهر رفته، بلكه به آنها پناه بدهد: ? دستغيب: خوش آمديد. قدمتون بر چشم.
    ? مسافر: شرمنده. خدا خيرتون بده.
    ? دستغيب: فقط بی‌زحمت شناسنامه‌ها و كارت ملی‌هاتون را بدهيد ببينم.
    ? مسافر: چرا آخه؟
    ? دستغيب: راستش می‌خوام مطمئن شم روستايی و دهاتی نباشيد! مبادا از روی “پل‌های ساخته شده جهاد سازندگی” رد شده و به شيراز آمده باشيد!! ?
    ? مسافر: آقای رییس، الان زير بارون وسط كوچه وقت اين حرف‌هاست آخه؟!
    ? دستغيب: مرد حسابی! من تو صحن علنی شورا هم اينجوری حرف می‌زنم، اينجا كه دیگه كوچه خودمونه

  • ? مهاجرانی که در کشور دیگری مقام گرفتند چه رسد به شهروندی!

    ⏺ باراک اوباما که از سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۷ میلادی به مدت هشت سال رئیس جمهور آمریکا بود وی تبار کنیایی داشت

    ⏺ مریم منصف زن افغانی تباری است که در کشور کانادا به مجلس این کشور راه پیدا کرد و با حفظ سمت به عنوان وزیر نهاد های دموکراتیک دولت این کشور منصوب شد

    ⏺ آنا اسکیمانی زن ایرانی تباری است که در آمریکا به عنوان نماینده ایالت فلوریدا انتخاب شد

    ⏺ صادق خان اهل کشور پاکستان است که سالها قبل از پاکستان به همراه خانواده به بریتانیا مهاجرت نمود و اکنون به عنوان شهردار لندن مشغول به کار است

    ‼ این افراد در کشورهای مختلف با تابعیت دوگانه به مسئولیت های کشوری رسیده اند قابل توجه سید احمدرضا دستغیب رئیس شورای اسلامی شهر شیراز که عشایر عزیز کشور را که حتی از کشور دیگری نیامده اند از ورود به شهر منع می کند آقای دستغیب عشایر ایران را در کشور خودشان ایران از ورود به شهر و عرصه های مختلف باز می دارد

  • … با خبر شدیم ک طی یک جلسه در شورای شهر اخیرا درگیری های لفظی و افترا هایی به مردم شریف استان بلاخص جامعه گرانقدر عشایری وارد شده …متاسفانه در هنگام برسی فیلم ضبط شده از جلسه ی شورا شاهد هتک حریم انسانی و اخلاقی طیفی از احاد شریف استان بودیم که در کمال تاسف و ناباوری از جانب ریاست شورای شیراز انجام گرفت و موجب تکدر خاطر هم استانی ها و جامعه ی عشایری شد ،ایا این گونه رفتارهای نژاد ستیزانه ان هم در قرن بیست در این برهه ی کنونی که این از جانب یک شخص والا مقام و دارای منصب پذیرفته است ؟ایا براستی سکان مدیریت و ریاست شورای شهر شیراز در خور همچین جایگاهیست ؟ ایا این گونه رفتارها نقض حقوق شهروندی و تنزل کرامت انسانی نیست ؟ ایا خاکی ک امروز قداست دارد و امنیتی که امروز در استان داریم به یوم درخشش خون شهدای همین استان و عشایر دلیر همین استان نیست ؟ براستی چگونه میخواهیم با پرورش نگاه ناسیونالیسمی ، شهری در خور شهروندان شیراز بسازیم ؟ ایا اهانت و افترا به عموم مردم یک استان منطبق بر عدالت و متضمن دین و دنیای ماست ؟؟بعنوان یک شهروند لر تبار مقیم شیراز بعنوان عضوی کوچک از جامعه ی عشایری از مسولین و متولیان عزیز در شورای شهر شیراز استدعای رسیدگی و برخورد قاطع با مسبب این موضوع را دارم ….با امید انکه با انتصاب افراد دلسوز و متدین ، شهری بسازیم در خور شهروندان و هم استانی هایمان ?

  • اگه مملکت قانون داشت هر بی سروپایی به شورا راه نمی یافت
    اگه هر کسی فقط درمحل اجدادی خودش از حق شهروندی برخوردار باشه دستغیب که اصالتا ایرانی نیست پس با این تفاصیل باید به محل اجدادیش یعنی {…} برگرده نه قومیت هایی که ریشه ایرانند

    دادستان اگه واقعا دادستان مردم باشه در همچنین مواقعی باید بر علیه دستغیب که سخنان تفرقه افکنانه می زند و در عصر دهکده جهانی هنوز تفکر جاهلی دارداعلام جرم کنند
    لطفا چاپ بفرمایید.

  • بر احوال این ملت باید گریست
    مردم با چه وضع فلاکت باری دارند زندگی می کنن شورا شهر بحثشون اینه که شهری خوبه یا دهاتی
    ای خاک بر سر ما که میریم پای صندوق رای تا به یک مشت مفت خور و {…} رای بدیم

  • جای تاسف داره که رییس شورای کلان شهر شیراز شهر علم ادب از ادبیات کوچه بازاری ودور از شأن شورای شهر استفاده کند جناب دستغیب فکر میکند چه کسانی به ایشون رای دادن که شده شورای شهر شیراز ،شایدم هم چند شغلی بودن ایشون فرصت موندن در جلسات شورا را به ایشون نمیده .ادبیات استفاده شده ایشون توهین محض به شهرستانی های عزیز میباشد .

  • درود.مردمی که سیاستمداران {…} را انتخاب میکنند قربانی نیستند شریک جرمند.
    بعنوان یه لر میگم واقعا خاک بر سر این جماعت که فقط شنونده توهین ها هستند.
    باید بلایی بر سر این {…} بیارند که بفهمه کیه و خودش از کجا اومده.

  • انتظاری بیشتر از این از {…} دستغیب نیست اینها همون مردمی هستندکه حدود 30 سال پیش مردم جنگ زده و مظلوم {…} رو با آب آتش نشانی از {…} بیرون کردن!

    • توضیح ریواس جنوب:
      مخاطب گرانقدر؛ با عرض پوزش، به دلیل طرح اتهامات اثبات نشده و به منظور رعایت منشور اخلاقی ریواس جنوب، بخشی از دیدگاه شما ویرایش و با عبارت {…} جایگزین شده است.
      بدیهی است در صورت ارائه مستندات، دیدگاه کامل شما منتشر می‌شود.

  • جناب دستغیب .باتاسف از نحوه صحبت های جنابعالی.
    بنده اهل شهرستان لار هستم ک سالهاست در شیراز زندگی میکنم.بهترین زیباییهای شهر را با سرمایه لاریها و امثال آنها رقم خورده است.بهمن بیگی از تبار ترک زبانان عزیز و دکتر ملک حسینی از دلیران لرزبان مایه افتخار فارس وشیراز هستند…شما کجای این افتخارات هستید!!؟
    لطفا مواظب حرکات واین رفتار هاباشید.شیراز پایتخت فرهنگی است

  • من لرم. نه حاجتی را قبول دارم نه دستغیب را وخوشحالم به هیچ یک ازاین دو {…} رای ندادم وتوهین دستغیب نوش جان انها که به این دونفر فرصت طلب رای دادند

  • بنام خداوندجان وخرد
    جناب آقای علی صالحی
    دادستان عمومی وانقلاب شیراز
    با اهداءسلام وآرزوی بهترین ها
    دادستان یاهمان مدعی العموم فردی است که به نمایندگی ازسوی جامعه امرتعقیب دعاوی عمومی راانجام می دهدومی توانددرتمام حوزه هاوواردعمل شده وبه دفاع ازحقوق جامعه بپردازد
    جناب آقای دادستان
    همانطورکه مطلعیددرجلسه روزچهارشنبه ۱۱اردیبهشت ۹۸شورای شهرشیرازجملات توهین آمیزوتفرقه افکنانه ای اززبان آقای سید احمدرضادستغیب بعنوان ریس شورای شهرشیراز خارج شده که باعث جریحه دارشدن احساسات حداقل ۷۰درصدجامعه شهرونخبگان وملت شده که پیش بینی میشددادستان محترم باتوجه به اهمیت موضوع این مطالبه عمومی رابه جدپی گیری نمایدکه قطعا سیل ویرانگرفکری خسارتش کمترازسیل نزول آسمانی نبوده ونیست لذادرخواست جامعه عشایری وروستایی واقوام وجامعه شهرستانی های مقیم شیرازوملت باشعوروفهیم شیرازی وهمه وهمه خواستارمحاکمه آقای دستغیب وبرخوردقضایی است جناب آقای دادستان صحبتهای آقای حاجتی به ریس شوراشهردرراستای وظیفه اش بوده واگردرسخنان وی مشکلی بوده که نبوده آئین نامه داخلی روشن نموده که چه بایدکردلذاریس شوراحق نداردخارج ازآئین نامه موضع گیری وصحبت کندواقدام به مشخص نمودن مرزشهروندی نماید.بنظرمی آیددرچنین برهه حساسی چنبن مطالب‌سخیف وتفرقه افکنانه ای آن هم توسط ریس شورای کلانشهری مثل شیرازبی شباهت بااعمال سخیف دشمنان قسم خورده انقلاب ونظام نبوده ونیست وازمنظری خطرناک تر وسوق الجیشی تروحساس تر
    .انشقاق ودوقطبی کردن شهری مثل شیراز آرزوی دشمنان قسم خورده کشور وملت ایران است !!!!
    سوره حجرات‌آیه ۱۳قرآن مجید:ای مردم همانا ماشماراازیک زن ومردآفریدیم وشمارابه هیات اقوام وقبایل گوناگون درآوردیم‌تابایکدیگرانس وآشنایی یابید،بی گمان گرامی ترین شمانزدخداپرهیزگارترین شماست 》
    جوامع بشری ازاقوام‌تشکیل یافته است واین‌به خاطری است که نظام خلقت درطبیعت گوناگونی داردویک رنگ نیست آیا تصورکرده ایداگرهمه دنیا قرمزرنگ‌ویا سفیدرنگ بود،کوه هاودریاها ،درختان ،زمین ،آسمان‌همه وهمه یک رنگ‌ویک شکل بودحیات ممکن‌بود؟!!!گوناگونی وتعددیکی ازاساسات وزیبایی های خلقت است چون انسان‌جزء همین خلقت است پس انسان بایدگوناگون‌باشدتاخلقت راتکامل بخشد
    قوم گرایی ونژادپرستی ازدیدگاه اسلام محکوم است لذاضمن احترام وتکریم به یکایک شهروندان عزیزومهمان نوازشیرازکه مهمان نوازی آنان شهره عام وخاص ومرزها رادرنوردیده ودارای سابقه به درازنای تاریخ است‌درخواست محاکمه ایشان وسلب عضویت وبرخوردقضایی عادلانه داریم
    شهرستانی های ازپل ردشده مقیم شیراز
    عشایروروستاییان ازپل رده شده مقیم شیراز
    لرهای ازپل ردشده مقیم شیراز
    شیرازی های پل ندیده ولی تاریخ دیده شهرشیراز
    نعمت الله بهزادی
    فعال سیاسی واجتماعی وعضوشورای مرکزی حزب اعتمادملی شاخه فارس
    ۹۸/۲/۱۲

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.