30 هزار میلیارد تومان پروژه در فارس به مرحله افتتاح رسید/ اجرای 50 هزار میلیارد تومان طرح عمرانی در استان

بنا بر اعلام مقامات ارشد استانداری فارس، بالغ بر 30 هزار میلیارد تومان پروژه در استان فارس آماده بهره‌برداری شده است و حدود 50 هزار میلیارد تومان طرح عمرانی نیز در حال اجراست.

به گزارش ریواس جنوب، یدالله رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، روز گذشته در مراسم افتتاح یک مرکز آموزش قهوه و دمنوش در شیراز، اعلام کرد: در حال حاضر ۳۰۰ هزار میلیارد ریال پروژه قابل افتتاح در این استان وجود دارد.

همچنین پیش‌تر استاندار فارس نیز گفته بود که در حال حاضر بیش از 500 هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در سراسر این استان در حوزه‌های مختلفی مانند راه و شهرسازی، راه آهن، سدسازی، آبرسانی و برق رسانی به شهرها و روستاها، انرژی، کشاورزی، صنایع و … توسط دولت در سراسر استان فارس در حال احرا است.

به گفته‌ی «عنایت‌الله رحیمی»، طرح‌های آبرسانی به جهرم، فسا، استهبان، زرین دشت، شیراز، ارسنجان و سعادت شهر و احداث شبکه‌های فاضلاب در شهرستان‌های مختلف، شبکه‌های آبیاری نوین، راه آهن اقلید-یزد، شیراز-گل‌گهر و شیراز-بندرعباس، آزادراه شیراز –اصفهان، فولاد نی‌ریز، سیمان خاکستری، بنزین مُهر، اتان لامرد و کربنات سدیم فیروزآباد از جمله این طرح‌ها است.

مقامات دولتی ازجمله در استان فارس می‌گویند علی‌رغم مشکلات فراوان اقتصادی در کشور، اما پروژه‌های بزرگ در حوزه‌های مختلف متوقف نشده و دولت اقدامات زیادی در مسیر توسعه‌ی استان‌ها انجام می‌دهد که البته به دلیل برخی فشارهای رسانه‌ای چندان نمود ظاهری پیدا نمی‌کند.

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=77380

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶