در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت، 25 نفر را بر اساس قانون جذب کردیم

طیب زادگان گفت: در راستای ارتقاء هرچه بیشتر شاخص های بهداشتی و درمانی در بخش دیشموک، ظرفیت نیروی انسانی مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی این بخش در رشته های پرستاری، مامایی، آزمایشگاه و بهداشت خانواده با افزودن تعداد 6نفر افزایش یافته و به حول و قوه الهی با این افزایش نیروی انسانی، خدمات حوزه سلامت با کمیت و کیفیتی بیشتر از گذشته به مردم عزیز این بخش ارائه خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه گفت: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تعداد 25 نفر کارشناس مرتبط پس از طی مراحل قانونی در مراکز خدمات  جامع سلامت شهری دهدشت و پایگا ههای سلامت این شهر جذب و بکار گرفته شدند.

به گزارش ریواس جنوب؛ دکتر محمد طاهر طیب زادگان با اشاره به این نکته که جذب این نیروها در راستای برطرف نمودن نیازهای نیروی انسانی در این مراکز و پایگاههای سلامت مربوطه در سطح شهر دهدشت بود تصریح کرد: تغذیه و رژیم درمانی، سلامت روان،  بهداشت محیط، بهداشت حرفه ای، بهداشت عمومی، دستیار دندانپزشکی و کارشناس آمار و مدارک پزشکی از جمله رشته های مورد نیاز بودند که در این مراکز و پایگاههای سلامت سطح شهر دهدشت بکار گرفته شدند.

مدیر شبکه بهداشت ودرمان شهرستان کهگیلویه به تامین نیروی انسانی در بخش دیشموک  این شهرستان اشاره کرد و افزود: در راستای ارتقاء هرچه بیشتر شاخص های بهداشتی و درمانی در بخش دیشموک، ظرفیت نیروی انسانی مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی این بخش در رشته های پرستاری، مامایی، آزمایشگاه و بهداشت خانواده با افزودن تعداد 6نفر افزایش یافته و به حول و قوه الهی با این افزایش نیروی انسانی، خدمات حوزه سلامت با کمیت و کیفیتی بیشتر از گذشته به مردم عزیز این بخش ارائه خواهد شد.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=78244

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.