در هفته دوم لیگ برتر هندبال کشور تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت در حالی حریف اراکی خود را شکست داد که نفت و گاز گچساران برابر حریف کرمانی خود شکست خورد.
به گزارش ریواس جنوب، هفته دوم از رقابتهای لیگ برتر هندبال آقایان کشور امروز با چهار دیدار آغاز شد که در یکی از این دیدارها فرازبام خائیز دهدشت و خیبر اراک به مصاف یکدیگر رفتند.
در این رقابت که بین دو تیم فرازبام خائیز دهدشت و خیبر اراک در سالن شهید باهنر دهدشت برگزار شده بود،فرازبام خائیز با نتیجه 24 بر 19 تیم مهمان را مغلوب کرد.
بنا بر رأی کمیته انضباطی فدراسیون هندبال در خصوص اتفاقات بازی با زاگرس اسلامآباد در فصل گذشته این دیدار بدون حضور تماشاگر برگزار شد.
همچنین تیم نفت و گاز گچساران دیگر نماینده کهگیلویه و بویراحمد در لیگ برتر در کرمان رودرروی مس قرار گرفت که در پایان مس کرمان موفق شد 33 بر 26 پیروز میدان شود.
فرازبام خائیز دهدشت در هفته نخست رقابتهای لیگ برتر در گچساران به تساوی دست یافته بود.
انتهای پیام/82016
