مدارس شیفت عصر فردا (چهارشنبه) در یاسوج تعطیل شد

وی تصریح کرد: سخنرانی نامزدها تنها در شهر یاسوج به صورت همزمان است و در سایر حوزه های انتخابیه سخنرانی ها همزمان نیست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: بر اساس مصوبه شورای ترافیک استان ،فعالیت مدارس تمامی مقاطع تحصیلی شیفت عصر فردا چهارشنبه ۳۰ بهمن در شهر یاسوج تعطیل شد.

به گزارش ریواس جنوب، عزیز فیلی سه شنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا دلیل تعطیلی مدارس را روان سازی و مدیریت ترافیک و همچنین مسایل ایمنی دانش آموزان در آستانه سخنرانی همزمان نامزدهای انتخاباتی در نوبت عصر فردا چهارشنبه در شهر یاسوج عنوان کرد.

وی تصریح کرد: سخنرانی نامزدها تنها در شهر یاسوج به صورت همزمان است و در سایر حوزه های انتخابیه سخنرانی ها همزمان نیست.

برخی از شهروندان و اولیای دانش آموزان امروز در تماس های متعدد تلفنی با خبرگزاری جمهوری اسلامی از این مهم نگران بودند و خواهان اتخاذ تدابیر لازم از سوی مسئولان امر برای ساماندهی این وضعیت شده بودند.

فیلی یاداور شد: تمامی تدابیر و تمهیدات لازم ترافیکی نیز برای سهولت در رفت وآمد و رفاه حال شهروندان در شهر یاسوج برای بعدازظهر چهارشنبه اندیشیده شده و از مردم نیز خواست نهایت همکاری را در این زمینه با پلیس و سایر دست اندرکاران امر داشته باشند.

قرار است چهار نامزد اصلی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان های بویراحمد و دنا از ساعت ۲بعدازظهر فردا چهارشنبه بطور همزمان آخرین نطق انتخاباتی خود را انجام دهند.

در زمان ایراد سخرانی انتخاباتی توسط نامزدها بیشتر خیابان های شهر یاسوج بدلیل ازدحام جمعیت با ترافیک سنگین روبه رو می شد. اقدام شورای ترافیک استان در تعطیلی فعالیت مدارس شهر یاسوج در بعدازظهر روز چهارشنبه تحسین والدین دانش آموزان را در پی داشته است.

شهرستان های بویراحمد و دنا دارای یک کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=84854

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶