سرویس خبری 10 مهر 1397

میزان مطالبات بیمارستان‌های خصوصی از بیمه‌ها معادل دو ماه از مطالبات دولتی هم نمی‌شود/ بخش خصوصی و بیمه‌ها به احترام سلامت مردم تعامل کنند

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه میزان کل مطالبات بیمارستان‌های خصوصی بسیار کمتر از مطالبات بخش دولتی است، گفت: بیمارستان‌های خصوصی

مردان آتش، از آزمون استاندار سربلند بیرون آمدند/ ماه مهر و مادرانی که محروم از مهر فرزندان هستند

استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز در بازدیدی سرزده ابتدا به سراغ غربت مادرانی رفت که در خانه سالمندان چشم به راه فرزندان و اقوام خود هستند و بعد از آن پای درددل مردان آتشی نشست که امروز همه‌جوره آماده امداد و نجات بودند.

اطلاعیه هیئت اجرایی هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره نظام مهندسی ساختمان کهگیلویه و بویراحمد

بر اساس برنامه زمان‌بندی نظام‌نامه انتخابات هشتمین دوره هیئت مدیره‌های نظام مهندسی ساختمان، انتخابات نظام مهندسی ساختمان استان کهگیلویه و بویراحمد در تاریخ 12 مهر سال 97 در سه حوزه یاسوج، دهدشت و دوگنبدان برگزار خواهد شد.

اختیار تام استاندار به وحیدمحمدی‌تبار/اعتبارات بحران دقیقا روی درد مردم بنشیند

مدیرکل بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه اعتبارات بحران برای کسانی است که به نحوی آسیب دیدند و باید بدون بروکراسی اداری به درد مردم بخورند، از مقام ارشد اجرایی این استان تقاضای حمایت از تشدید نظارت‌ها بر این اعتبارات را داشت که علی‌محمد احمدی نیز با دادن اختیار تام به او خواستار جلوگیری از انحراف بودجه‌های حوزه بحران در دستگاه‌های اجرایی شد.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی