سرویس خبری 25 مهر 1400

محمدهادی ایمانیه- استاندار فارس

واکنش استاندار فارس به انتقادات ریواس جنوب پیرامون نشست خبری رئیس جمهور: به نیابت از مقصران، عذرخواهی می‌کنم

استاندار فارس در واکنش به انتقاد خبرنگار ریواس جنوب و تعدادی از رسانه‌های دیگر در خصوص شیوه عجیب برگزاری نشست خبری رئیس جمهور در شیراز، به نیابت از مقصران، از خبرنگاران عذرخواهی کرد.
ماجرا چه بود و ایمانیه چه گفت؟

نمایندگان مردم در مقابل مردم/ درب شورای یاسوج بر پاشنه سابق می‌چرخد

اعضای شورای شهر یاسوج که با وعده تغییر و پایان حواشی از مردم رای گرفتند، هنوز جوهر رای مردم خشک نشد به ریش آنها خندیدند و برخلاف نظر افکار عمومی، شهردار سابق را در یک فرایند غیردموکراتیک، مجددا به این مسئولیت انتخاب کردند.

فقر، کلیشه‌های جنسیتی، مردسالاری و میل به کنترل دختران به عنوان ناموس و شرف، از «کودک همسری» حمایت می‌کند/ برخی تبعات سنگین کودک همسری تا پایان عمر گریبان‌گیر پسران و دختران است

دکتر صدیقه البزی، مدیر گروه علوم رفتاری جهاد دانشگاهی فارس می‌گوید: متأسفانه در کشور ما پدیده «کودک همسری» از سوی هنجارها، سنت و فرهنگ پشتیبانی شده و در برخی استان‌ها فراوانی بیشتری دارد که از مصادیق جهان‌شمول خشونت علیه زنان و حتی در مواردی علیه پسران کودک یا نوجوان محسوب می‌شود.

گزارش استاندار فارس از جزئیات مصوبات سفر استانی هیأت دولت به فارس

استاندار فارس جزئیاتی از یکصد مصوبه سفر یک روزه رییس جمهوری و تعدادی از اعضای هیات دولت به استان فارس را تشریح کرد و گفت: در مجموع ۱۰۰ مصوبه با اعتبار ۶ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان در این سفر برای استان به تصویب رسید.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی