سرویس خبری 1 اردیبهشت 1405

سه مدرسه تاریخی شیراز در مسیر ثبت ملی

به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی فارس، فرآیند ثبت ملی و تبدیل سه مدرسه تاریخی دبیرستان نمازی، هنرستان نمازیو هنرستان آیت‌الله طالقانی به «مکان-رویداد» آغاز شد.

ابهام‌زدایی از ماجرای قطع بلوط‌های دشت برم کازرون؛ روایت میدانی و پاسخ محیط‌زیست

در روزهای اخیر، انتشار تصاویری از قطع تعدادی از درختان بلوط در دشت برم کازرون موجی از نگرانی و پرسش را در میان افکار عمومی برانگیخت؛ موضوعی که برخی آن را نشانه‌ای از تکرار آسیب‌های محیطی در حوزه ارژن–پریشان دانستند. در همین حال، جوابیه اداره حفاظت محیط‌زیست کازرون، ابعاد دقیق‌تری از ماجرا را روشن کرده است.

رئیس‌کل دادگستری فارس: شناسایی و مصادره اموال افرادی که با دشمن همکاری دارند، آغاز شد

رجایی‌نسب با اشاره به آغاز یک جهاد جدید در قوه قضائیه برای شناسایی اموال افرادی که با دشمن همکاری دارند، تأکید کرد: در استان فارس این کار انجام شده و اموال افراد متعددی شناسایی شده و دستور توقیف و نهایتا مصادره آنها به نفع نظام صادر شده است.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی