تیتر اخبار:

سرویس خبری 8 مهر 1405

آقای استاندار، آقای قبادی، چه را از خبرنگاران مخفی می‌کنید؟ مردم، کجای کار را نامحرمند؟ محرومیت خبرنگار به دلیل انتقاد از استاندار!/ سانسور عجیب سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به یاسوج/ هزینه‌های دلاری سفرها و دستاوردهای ریالی!

سفر اخیر ۳۵ مهمان کشوری از اتاق‌های بازرگانی سراسر کشور از یک سو مردم را برای یک تحرک اقتصادی امیدوار کرد و از سوی دیگر با سانسور شدید پوشش خبری و ممانعت از حضور خبرنگاران آزاد با موافقت استاندار، ابهامات و شائبه‌های زیادی را دامن زد؛ واقعا قرار است چه موضوعی را از مردم مخفی کنند که گفتند خبرنگاران نباید باشند؟ هزینه‌ی این سفرها چقدر است؟ سانسور و فرار از سوالات خبرنگاران چه سنخیتی با رویکرد و مرام رئیس‌جمهور دارد؟

فرصتی طلایی برای تکان خوردن اقتصاد کهگیلویه و بویراحمد و چند توصیه به استاندار و تیم اقتصادی‌اش/ نشانه‌های خوب یک سفر/ خاطره‌ای جالب از سید حسن خمینی/آزمونی برای چند فرزند شایسته‌ی استان

علی‌رغم انتقاداتی که از کهگیلویه و بویراحمد‌ی‌های صاحب‌منصب در کشور برای آبادانی زادگاهشان می‌شود، با مدیریت خوب مدیر جوان و کاربلد اتاق بازرگانی یاسوج، ۲۸ هیئت از اتاق بازرگانی های کشور، هفت معاون اقتصادی وزرای مهم دولت و چند تن از فرزندان این استان که مسئولیت‌های مهمی در بودجه‌ی کشور دارند، وارد یاسوج شدند؛ سفری که اگر چند توصیه را جدی بگیرند، می‌تواند یکبار برای همیشه نفت و گاز و معدن و جنگل و آب این استان را روی سفره‌های مردم ببرد و این فرصت‌های بکر و دست‌نخورده، برای مردم این دیار و کل کشور، درآمدزا و ثروت آفرین شوند.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی