خبرنگار باسابقه و معاون سودآموزی آموزش وپرورش کهگیلویه و بویراحمدآسمانی شد

زنده یاد خواهش نیک از خبرنگاران مردمی و محبوب استان بوده که همواره برای حل مشکلات مردم پیش قدم بوده و از محبوبیت خاصی بین فرهنگیان و مردم برخوردار بود.

سید حمدالله خواهش نیک خبرنگار خوش نام استان و معاون سوادآموزی اموزش وپرورش استان به علت عارضه قلبی درگذشت.

خبرنگار محبوب و مردمی کهگیلویه وبویراحمد آسمانی شد

به گزارش” ریواس جنوب”، متاسفانه لحطاتی پیش سید حمدالله خواهش نیک خبرنگار باسابقه،گزارشگر و مجری تلویزیون و معاونت سودآموزی آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد در شهر مشهد دچار عارضه قلبی شد و آسمانی شد.

زنده یاد خواهش نیک از خبرنگاران مردمی و محبوب استان بوده که همواره برای حل مشکلات مردم پیش قدم بوده و از محبوبیت خاصی بین فرهنگیان و مردم برخوردار بود.

سید حمدالله خواهش نیک متولد ۵ شهریور ماه سال ۱۳۵۰ در منطقه سادات امامزاده علی هست ، سه فرزند به نام های سید علی، سید عرفان و سید احسان دار و سال ۷۹ ازدواج کرد.از کودکی به خبرنگاری و مقاله نویسی علاقه داشت و در دوره راهنمایی و دبیرستان و تربیت معلم کارهای هنری و مسابقات شرکت می کرد. دوران ابتدایی در سادات امامزاده علی و سرفاریاب و راهنمایی در سرفاریاب و همچنین متوسطه را در دبیرستان شهید بهشتی دهدشت در رشته ریاضی و فیزیک گذراند.

پس از آن وارد تربیت معلم شیراز شد و به عنوان دبیر در مناطق چاروسا، دهدشت و حومه یاسوج خدمت کرد از تربیت معلم در سال ۷۰ با استاد روحی در خبر جنوب شیراز اولین تجربه خبرنگاری را پیدا کرد و پس از آن حدود سال ۷۷ با نشریه زاگرس در استان و سال ۷۹ و ۸۰ خبرگزاری ایرنا کار کرد و پس از آن وارد صدا و سیما شد.

ریواس جنوب  این ضایعه دردناک را به جامعه فرهنگیان و رسانه های استان به ویژه خانواده محترم خواهش نیک تسلیت عرض می نماید.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=133926

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.