جشن ادرييهشت تئاتر چهارمحال و بختياري چهارشنبه شب با تقدير از فعالان اين حوزه در فرهنگسراي شهركرد برگزار شد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري در اين جشن،هنر تئاتر را يكي از رشته هاي تاثيرگذار در بين هنرها دانست.
به گزارش ریواس جنوب،جوادكارگران گفت :استعدادهاي جوانان در كنار پيشكسوتان تجربه مند نقش مهمي در رونق اين هنر دارد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي چهارمحال و بختياري گفت:بهره گيري از ظرفيت هنر نمايش نفش مهمي در انتقال ارزش هاي به نسل هاي مختلف دارد.
مدير آموزش و پژوهش سازمان مديريت و برنامه ريزي چهارمحال و بختياري نيز گفت:از هنر تئاتر مي توان در بخش آموزشي استفاده كرد.
علي رضا شجاعي افزود:’سيمنتاتر ‘ گونه اي جديد از تئاتر است كه سيمنارهاي آموزشي را به صورت تئاتر به مخاطب ارائه مي كند و انتظار است هنرمندان تئاتر استان به اين گونه نيز توجه داشته باشند.
به گزارش ریواس جنوب،در اين جشن كه با حضور جمعي از هنرمندان چهارمحال و بختياري برگزار شد، از هنرمندان فعال رشته تئاتر در استان قدرداني و تجليل شد.
تجليل از مديران حامي تئاتر ،بازيگران و كارگرانان از مهمترين ويژگي اين جشن بود
جشن ادرييهشت تئاتر چهارمحال و بختياري چهارشنبه شب با تقدير از فعالان اين حوزه در فرهنگسراي شهركرد برگزار شد.
- بدون نظر
- کدخبر: 30651
دبیر این صفحه:
لینک کوتاه خبر:
https://rivasjonoob.ir/?p=30651
