بانکهای استان کهگیلویه و بویراحمد در همایش خیرین مدرسهساز قولهایی دادند که بانک ملی با مشارکت در ساخت یک مدرسه در منطقه محروم لوداب به یکی از قولهای خودش عمل کرد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، آیین کلنگ زنی احداث مدرسه ظفر اباد چین لوداب با مشارکت بانک ملی ایران با حضور مسولین اداره امور شعب بانک ملی و تعدادی از مسولین استانی و همچنین اهالی و معتمدین محلی برگزار شد.
کلنگ این مدرسه سه کلاسه همزمان با آغاز هفته کتاب و کتابخوانی به زمین زده شد.
این مدرسه با زیربنای 400 متر مربع و تعداد 8 اتاق اعم از 3 کلاس درس ،آزمایشگاه ،سالن اجتماعات و نمازخانه ،آبدارخانه و دفتر اداری با سازه اسکلت بتنی با اعتباری بالغ بر پنج هزار و 500میلیون ریال احداث خواهد شد.
در این مراسم که با شادی و شور و نشاط زاید الوصف دانش آموزان منطقه همراه بود محرابی مدیر کل نوسازی مدارس و زارع پور مدیر کل آموزش و پرورش استان از این اقدام خداپسندانه مسولین بانک ملی تقدیر و تشکر فراوان کردند.
امیری ریس اداره امور شعب بانک ملی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه بانک ملی ایران همواره در راستای گسترش مشارکت در طرحهای عام المنفعه و مسولیت های اجتماعی پیش قدم بوده است،اظهار کرد: مبلغ سه هزار و 500 میلیون ریال از هزینه ساخت این مدرسه توسط بانک ملی ایران تامین خواهد شد.
وی همچنین افزود: از سال 1391 تا کنون بانک ملی ایران در این استان در ساخت یک باب مدرسه ابتدایی در بالرود زیلایی،تکمیل یک باب فضای آموزشی ورزشی در روستای چنار برم مشارکت داشته و تجهیز وتکمیل دبیرستان امام محمد باقر (ع)موشمی زیلایی نیز در دستور کار قرار دارد که انشااله در آینده نه چندان دور انجام خواهد شد.
انتهای پیام/د





