استخدام ها، خودکشی، عزل مدیران خوب محور صحبت های جدید تاجگردون

صیدالی در گچساران فوق العاده کار کرد همان طور که فدایی و ایزدپور در راه و ورزش هم خوب کار کردند، ولی افتادند دنبال اینها تا رفتند، میترسیم فردا راهزادی را هم برکنار کنند.

انگار قصد ندارد خود را از تیررس رسانه ها و جامعه دور کند.
به گزارش ریواس جنوب به نقل از زاگزونا، تاجگردون همان کسی که در این روزها از فصل های آرمانی زندگی سیاسی اش فاصله گرفته، همچنان قدرتمندترین مرد استان و جذابترین چهره برای رسانه ها می باشد.
آنجا که ظاهرا موضوع جدائی از استان را منظور داشت و گفت: اتهامات باعث انفکاک و جدائی می شود برخی گمان داشتند منظور او کنایه بر موضوع تغییر نام استان بوده است.
او گفت: بگذارید هم جا یکرنگ باشد. اگر یک جای استان لکه دار باشد همه جای استان لکه دار می شود.
ولی مهم ترین اشاراتش به صیدالی بود. وقتی با انتقاد تلویحی از همکارانش برخی برکناری ها در مرکز استان را با نگاه های سیاسی دانست نه عملکردی.
تاجگردون گفت: در گچساران فوق العاده کار کرد آقای صیدالی در گاز و روستاهای ما گازدار شده اند. حالا اینکه… او می رود و مدیرکل راه هم می رود و مدیرکل ورزش هم می رود ببینید اینها در گچساران ما خیلی عالی بودند و شاخص های گچساران در این سه زمینه فوق العاده است. ما می ترسیم فردا آقای راهزادی را هم برکنار کنند و ان رویه جا بیفتد که همیشه دنبال مدیرکل های خوب و عزل آنها باشیم.
او احتمالا در زمینه تغییر مدیرکل برق استان چیزی شنیده بود…
تاجگردون گفت: همه عزل و نصب ها را من موافق بوده ام ولی هروقت وزیری به من کسی را پیشنهاد داده بدون بروبرگرد آن را به نظر شخص استاندار موکول کرده ام.
تاجگردون از معضل اجتماعی این روزهای گچساران و استان نیز گفت: خودکشی های که در گچساران اتفاق افتاده است، بهزیستی ما، سپاه ما، کمیته امداد ما و ادارات و نهادها و رسانه ها باید همکاری کنند.
وی افزود: سایت ها دلشان را خوش نکنند جوانی خودکشی کرد سایت خبری آنها چند روز دارای خبر است این بلای است که همه ما را می گیرد.
وی عنوان کرد: چه مفهومی دارد که چهار پنج دختر و زن جوان دست به خودکشی بزنند، بیکار هستند؟ شغل ندارند؟ وضعیت مالی بدی داشته اند؟
تاجگردون به قضیه شکستن شیشه دفترش نیز اشاره کرد وگفت: چند ماه پیش صدای شکسته شدن شیشه منزل  در گچساران شنیده شد که دوستان گفتند خانمی بود که کلی سر و صدا کرد و در نهایت با مشت شیشه را شکست و نیروی انتظامی نیز وی را بازدداشت کرده است.
وی افزود: من نیز گفتم سریع دنبال او بروید و نگذارید عمل او پرونده ای شود در نیروی انتظامی.
تاجگردون ادامه داد: خانم را برگرداندند، او خانمی جوان بود که از دست او خون سرازیر شده بود و با پارچه ای بسته شده بود.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: خیلی عصبانی بود اما من با آرامش دلیل این اقدام را از او پرسیدم که او اعتراض بسیاری کرد، از او پرسیدم مشکل بیکاری داری؟ گفت نه بیکاری توی سرم بخورد.پرسیدم چه مشکلی داری جریان چیست؟
تاجگردون ادامه داد: دختر جوان گفت من در انتخابات برای شما بسیار زحمت کشیدم؛ من به او گفتم: الان چه کاری می توانم برای شما انجام دهم کار می خواهید؟ چه درخواستی دارید؟
وی بیان کرد: دختر جوان گفت نه کار نمی خواهم فقط اعصابم خرد شده است. به او گفتم پول می خواهی؟ گفت نه مگر من گدا هستم.
تاجگردون گفت: دختر جوان فقط گفت اعصابم خرد شده است و من از او پرسیدم چرا شیشه منزل مرا شکستید که او گفت: اگر امروز شیشه منزل شما را نمی شکستم خودکشی می کردم یکبار خودکشی کردم مرا نجات دادند و اگر امروز شیشه منزل شما را نمی شکستم خودکشی می کردم.
اما دفاع استاندار و تاجگردون از روند استخدام ها هم از نکات جالب این نشست بود.
تاجگردون گفت: اصل را رها کرده و به فرع چسبده ایم. مثلا اینکه یارو 50 هکتار زمین به ارزش 50 میلیارد زیرسبیلی دریافت کرده را نمی گوئیم ولی می گوئیم مدیرکل منابع طبیعی پسرعمویش را سرکار برده است.
تاجگردون به انتقاد تلویحی از استاندار هم پرداخت: آقای خادمی ما که اعتبار را می دهیم خوب تخصیص آن را چرا به گچساران نمی دهید؟
او به شوخی این شعر را خطاب به محمدی و صیدالی برعکس خواند: صدحیف که این آمد و صد شکر که آن رفت.
رحیمی فرماندار هم گریزی به سد چم شیر زد: در خصوص وضعیت کنونی سد چمشیر باید بگویم این پروژه مشکل اعتباری دارد و حدود ۱۵۰۰ الی ۲ هزار نفر در بخش های مختلف مشغول کار در این سد هستند.
فرماندار گچساران تصریح کرد: کارگران این سد حدود شش الی هفت ماه حقوق دریافت نکردند که با تشکیل جلسات متعدد دو ماه حقوق آنها پرداخت شده است.
رحیمی خطاب به استاندار گفت: با توجه به مشکل اعتباری در این پروژه ممکن است مسئولان آن مجبور به تعطیل کار یا تعدیل نیروها شوند.
وی تأکید کرد: در این خصوص باید اقدامات لازم صورت گیرد زیرا در حال به اتمام رسیدن سال کنونی و نزدیک شدن به سال جدید همچنین انتخابات هستیم و این مسله نگران کننده است.


انتهای پیام/ ک-ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=41359

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

اقدامات و نگرش‌های یک سرپرست بعد از ۱۰۰ روز کاری/ نسخه‌ی قنبری برای صنعت کهگیلویه و بویراحمد/ دغدغه‌‌ی مهم آقای سرپرست در دهدشت و یاسوج/ چند کار خوب و تفسیری متفاوت از عملکرد بهرامی/ ماجرای خودمختاری اتاق اصناف کهگیلویه/ این کارها را تیم قبلی انجام داد اما این دو کار را از صفر تا صد خودم انجام دادم

آقای «لقمانی»، برخوردهای نمایشی برای مردم آب و نان نمی‌شوند!/ چرا جریمه‌ها، اثری به سفره‌ی مردم ندارد؟پول‌های هنگفت صرف چه می‌شود؟ آیا بازاریان، جریمه‌ها را از گرده‌ی مردم می‌کشند؟ فقط زورتان به خرده‌فروش‌ها می‌رسد؟/ ماجرای فاکتورهای سفید امضا چیست؟/جیب خالی بازرسان و گردنِ کلفت متخلفان