دو نماینده فوتبال فارس در جام حذفی کشور، در اولین گامهای خود ناکام ماندند تا یک بار دیگر ضعفهای اساسی در فوتبال این استان نمایان شود.
به گزارش ریواس جنوب، عصر امروز در مرحله سوم جام حذفی فوتبال کشور، تیم فجر شهید سپاسی شیراز ۳-۲ نتیجه را به میزبان خود مقاومت تهران واگذار کرد.
در همین چهارچوب تیم قشقایی شیراز نیز در ورزشگاه سردار جنگل رشت مقابل تیم داماش گیلانیان با یک گل تن به شکست داد.
ناکامی نمایندگان دسته اولی فارس در جام حذفی در حالی است که حریفان هر دو تیم در این مرحله، در لیگ دسته دوم فوتبال کشور قرار داشتهاند.
فوتبال فارس پس از سالها حضور قابل قبول در سطح کشوری، از چندین سال پیش وارد بحران جدی شد؛ با این حال در دوران افول فوتبال فارس، هرگز تحولات لازم در حوزههای مدیریتی و زیرساختی فوتبال فارس رخ نداده است.
انتهای پیام/ سجاد بنام
