تعویض 120مورد شیرآلات فرسوده شبكه توزیع و خطوط انتقال آب شهرهای استان

معاون نظارت بر بهره‌بردای شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد افزود: در همین مدت بیش از 210 مورد از آدم‌روهای فاضلاب در شهرهای یاسوج، دهدشت ،گچساران،چرام و سی‌سخت مرمت و بازسازی شد.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد طهمورث گودرزی   در جمع کارکنان ستادی  آبفای استان اظهار کرد:  در سال جاری  بیش از 2هزار  و 500مورد از آدمروی شبکه فاضلاب پنج شهر دارای  شبکه فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد بازرسی شد.

معاون نظارت بر بهره‌بردای شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد افزود: در همین مدت بیش از 210 مورد از آدم‌روهای فاضلاب در شهرهای یاسوج، دهدشت ،گچساران،چرام و سی‌سخت  مرمت و بازسازی شد.

معاون بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه طرح ساماندهی منهول های فاضلاب شهرهای استان در سال جاری با  سرعت بیشتری انجام گرفت اظهار کرد:  با توجه به اینکه سابقه اجرای شبکه فاضلاب و حجم آن در  شهر یاسوج نسبت به سایر شهرهای استان بیشتر است این طرح ابتدا در  شهر یاسوج اجرا شد.

گودرزی  یادآور شد: در حال حاضر بیش از 42هزار مشترک فاضلاب در شهرهای کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.

وی از تعویض 120مورد شیرآلات فرسوده شبكه توزیع و خطوط انتقال  آب شهرهای استان در  سال جاری خبر داد.

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=67125

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.