3 کشته در تصادفات جاده ای فارس

رئیس پلیس راه شمالی فارس گفت: حوادث رانندگی در محور های مواصلاتی استان فارس 3 کشته و 4 مجروح بر جای گذاشت .

 

به گزارش ریواس جنوب، به نقل از معاونت اجتماعی استان فارس، سرهنگ عبدالهاشم دهقانی اظهار داشت: برخورد یک دستگاه سمند با عابر پیاده در محورجهرم به شیراز، یک کشته بر جای گذاشت.

وی افزود: همچنین بر اثر واژگونی یک دستگاه پراید در محور سیرجان به سمت نی ریز، یک نفر کشته و 2 نفر مجروح شدند.

دهقانی ادامه داد: در حادثه دیگری در محور کوار به شیراز، یک دستگاه پژو پارس واژگون و منجر به کشته شدن یک نفر و مجروحیت 2 سرنشین خودرو شد.

وی بیان کرد: در بررسی‌های انجام شده توسط کارشناسان پلیس راه علل این تصادفات به ترتیب بی احتیاطی و عدم توجه کافی به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه و عدم توجه کافی به جلو تشخیص داده شده است.

رئیس پلیس راه شمالی استان به رانندگان توصیه کرد: در هنگام تردد در محور‌های مواصلاتی استان فارس سرعت مطمئنه را رعایت کنند و از عجله و شتاب بی مورد خودداری کنند.

انتهای پیام/سولماز حسینی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=70141

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.