صبح امروز جلسه شورای سلامت دو بخش دیشموک و چاروسا با حضور مسولان شهرستانی و محلی در بخشداری قلعه ریسی برگزار شد.
به گزارش ریواس جنوب، این شکل برگزاری جلسه شورای سلامت برای اولین بار بود که بعد از انتصاب طیب زادگان در شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه برای دو بخش چاروسا و دیشموک اتفاق افتاد و در بخش هایی از جلسه با پخش تصاویری بخشی از اقدامات شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه ارایه شده است.
طیب زادگان مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در ابتدای جلسه هدف از برپایی شورای سلامت در این مناطق را بررسی مشکلات بهداشتی و درمانی این دو بخش دانسته و گفت: بعد از انتصاب بنده یکی از برنامه های شبکه بهداشت حضور در بخش ها و پیگیری کارهای مردم است که برپایی شورای سلامت برای اولین بار در این منطقه و با حضور مسولان دو منطقه در یک مکان در راستای سیاست های کاری شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه است.
وی گفت: تمام مشکلات این دو بخش را احصا و پیگیری میکنم و نسبت به سلامت مردم حساس هستم.
این جلسه نیز مانند اکثر جلسات چاروسا با انتقادات تند امام جمعه در نقد مدیران شروع شده است تا همچنان صلواتی که خود را زبان بیان دغدغه های مردم اعلام می کند واکنشی را از سوی مدیران در پاسخ به انتقادات او مشاهده نکند.
وقتی مدیر جلسه قصد داشت برنامه را از بخشداران شروع کند امام جمعه چاروسا گفته که با توجه به اینکه ارباب رجوع های دیگری هم دارد وی باید آغازگر صحبت ها باشد.
صلواتی بار دیگر مدیران را به باد انتقاد گرفت و گفت که وقتی مدیران انگیزه نداشته باشند قطعا کارها پیش نمی رود.
وی با تقدیر از مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه گفت که در استان تماما شیعه همچنان آمپول بانوان را آقایان می زنند که دلیل آن وجود مدیران ضعیف در راس امورات است.
وی برخورد طیب زادگان را نمونه یک مدیر خوب دانست و تاکید کرد که انتظار است این جلسه را در بین مردم نیز برگزار کند چرا که افرادی که در این جلسه هستند قطعا چون مسوول هستند هر کجا مراجعه کنند با نهایت احترام با آنها برخورد می شود.
نکته ای که در اظهارات و انتقادات همیشگی صلواتی محرز است و ضعف او حساب می شود، انتقادات کلی او از مدیران است و وی بدون نام بردن از مدیر خاصی و خطاب قرار دادن همه ی مدیران موجب می شود تا انتقادات او کمتر مورد توجه قرار بگیرد.
البته اینکه با وجود انتقادات همیشگی امام جمعه چاروسا از مدیران در این بخش و گاها مدیران استانی و شهرستانی و عدم پاسخ به انتقادات او و نیز عجیب تر تایید بسیاری از حرف های او در اظهارات همین مدیران موجب این می شود که مردم این منطقه صلواتی را زبان بیان دغدغه های خود بدانند شکی نسیت که جا دارد هم امام جمعه در بیان انتقادات خود نام مدیر ضعیف را مستقیما ببرد تا موجب ابهام نشود و هم مدیران دولت در مقابل انتقادات وی پاسخ منطقی در صورت داشتن عملکرد ارایه دهند تا واقعیت ها برای مردم مشخص شود.
اگر امام جمعه انتقادات خود را جزیی تر نکند و نام مدیر ضعیف را نبرد قطعا تلاشی برای رفع آن از سوی مدیران نمی شود و بعنوان مثال در سه خطبه متوالی به یک مساله در علوم پزشکی با صراحت اشاره کرد و در نهایت نیز مساله توسط مدیران حل شد اما انتقادات بصورت کلی و خطاب قرار دادن همه مدیران چیزی جز یک گفته عادی و تنزل تریبون نماز جمعه نیست؛ از طرف دیگر عدم پاسخ مدیران به انتقادات وی چیزی جز یا نداشتن عملکرد و ارایه خدمت به مردم و یا ترس از حاشیه برای از دست دادن صندلی خود نیست که این موضوع نیز در جای خود ظلم به دولت و حتی مردم است.
امام جمعه دیشموک نیز به برخی مشکلات اشاره کرد و گفت: برای مثال در برخی از خانه بهداشت های دیشموک که شاید عمده کار آن مسایل مرتبط با وزن و قد کودک است اما مشاهده می شود که برای این کار ترازو هم ندارند.
حجت الاسلام راوند گفت: در بحث ارجاع بیماران نیز مباحث تخصصی ارجاع افقی و عمودی دردی برای مردم دوا نمی کند و باید تدبیری اندیشیده شود که ارجاع بیماران نیز راحت تر شود.
وی تاکید کرد که نظارت بر ورود و خروج پزشکان نیز وجود ندارد و پزشک هر وقت بخواهد در محل کار حضور پیدا می کند.
راوند به حاشیه های سفر خود به رود ریش نیز اشاره کرد و گفت: حضور پزشکان در این روستا یک ضرورت است و وقتی که من دیدم که مردم از نبود پزشک رنج می برند به آنجا رفتم و فردی که اجازه نداد مردم ویزیت شوند در فضای مجازی نیز علیه من کلیپی درست کرد که اگر برخورد نشود بسیار بد است.
در این جلسه بخشداران چاروسا و دیشموک نیز به بیان برخی از مشکلات حوزه سلامت پرداختند که به آنها پیشنهاد می شود به جای ارایه یک گزارش صرف و کتابی و بیان مشکلات متعدد به یک مساله و مشکل مهمی بپردازند و اگر بتوانند در هر جلسه ای یکی از مشکلات بخش را مطرح و حل کنند بهتر از مطرح کردن خیلی از مشکلات حل نشدن آنها است.
علی محمودی بخشدار چاروسا در اظهاراتی کوتاه به مشکلاتی که خودروهای دوره گرد به وجود می آورند اشاره کرد و گفت: برخی اقلام غذایی مانند ماهی و کنسروجات از حساسیت بالایی برخوردار هستند و باید با این خودروها برخورد شود.
محمودی گفت: با توجه به اینکه چاروسا و دیشموک به نسبت بخش هایی مانند سوق از شهر دهدشت دورتر هستند نیاز است که خدمات به این سمت بیشتر شود.
بخشدار دیشموک در این جلسه گفت: بستر درمانی بخش دیشموک اکثر کارهای آن انجام شده است و آماده افتتاح بود ولی برای اینکه تجهیزات آن کامل شود اجازه افتتاح را ندادیم.
صفا حبیبی با ارایه گزارشی از مشکلات بخش گفت: برخی از روستاها در فصل زمستان مشکلاتی دارند که انتظار است تدابیر لازم برای ارایه خدمات از طریق بالگرد برای آنها اندیشیده شود.
وی افزود: برخی از روستاهایی که به شهر قلعه ریسی نزدیک هستند برای ویزیت آنها در درمانگاه قلعه ریسی مشکلاتی هست که انتظار رفع آن را داریم.
حبیبی افزود: در اعزام بیماران به دلیل نبود آمبولانس در دو روستای درغک و اسفندان مشکلات زیادی وجود دارد.
این جلسه حاشیه های جالبی هم داشت:
*در ابتدای جلسه و زمانیکه امام جمعه چاروسا گفته که بعد از صحبت هایم جلسه را ترک خواهم کرد با اعتراض شهردار دیشموک مواجه شده است اما اولین نفری که قبل از پایان جلسه محل را ترک کرده است خود وی بوده است.
*سکوت محض مسوولان درمانگاه ها و خانه بهداشت های دو بخش چاروسا و دیشموک که انتظار بود مشکلات بهداشتی و درمانی شهر و روستاهای خود را در این جلسه مهم مطرح کنند ولی تاپایان جلسه که از قضا در صحبت های برخی از اعضا یا مورد تمجید و یا انتقاد قرار می گرفتند اما کوچکترین اظهار نظری کردند یا ناشی از بی مسوولیتی آنها بوده است و یا هماهنگ شده برای عدم انتقاد و بیان مشکلات بوده است؛ به هر حال نعمت الهی مسوول مرکز خدمات درمانی قلعه ریسی که گفته می شود انگیزه کاری خود را در این بخش به دلیل تحصیل در دانشگاه و غیبت های مکرر وی در این بخش ازدست داده است و البته رضایت عمومی مردم و مسولان این منطقه را نیز در کارنامه خود دارد لازم بود حداقل بعنوان میزبان به بیان عملکرد و مشکلات این بخش می پرداخت و اگر هم ادامه تحصیل برای او مهم تر است و مدیران مافوق وی نیز نسبت به عزل وی اقدامی نمی کنند حداقال خود وی می بایست با یک استعفای قاطعانه دست مدیران را برای انتخاب یک فرد با انگیزه بازتر کند.
*برخورد با متانت دکتر طیب زادگان، مدیر شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در جلسه و نیز پایان جلسه با ارباب رجوع ها قابل تحسین بوده است.
انتهای گزارش: عظیم بنام


2 Comments
بخش چاروسا ست نه بخش قلعه ریسی جناب استاد بنام .خوبه که خودت بچه ی منطقه ای
دکتر طیب زادگان را اگه کمکش کنند و د عزل و نصب ها فشار به ایشون نیاورد مطمئن باشید کارنامه موفق و مردم پستدی از خود به جا خواهد گذاشت